Άρης: Από «μικροσκόπιο» οι στόχοι στη σύσκεψη κορυφής

Άρης: Από «μικροσκόπιο» οι στόχοι στη σύσκεψη κορυφής

Καρυπίδης, Διαμαντόπουλος και Παντελίδης αναλύουν τους στόχους του Άρη της νέας σεζόν και στη συνέχεια ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας θα κινηθεί ώστε να ολοκληρώσει τις μεταγραφές αυτές.

Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και αρκετή ώρα η σημαντική σύσκεψη ανάμεσα στους Θόδωρο Καρυπίδη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Σάββα Παντελίδη με θέμα τα μεταγραφικά.

Μάλιστα παρότι η ώρα είναι προχωρημένη εκτιμάται πως οι τρεις άνδρες θα βρίσκονται στο τραπέζι των συζητήσεων για πολύ ώρα ακόμη. Κι αυτό καθώς οι στόχοι του Άρη περνούν από «εξονυχιστικό έλεγχο».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, ο αθλητικός διευθυντής και ο προπονητής θέλουν να είναι απολύτως σίγουροι για τις κινήσεις που θα κάνουν ώστε οι επιλογές που θα γίνουν να είναι οι καλύτερες δυνατές.

Συγκεκριμένα αναμένεται να παρθούν οριστικές αποφάσεις για τους τέσσερις παίκτες που θα αποκτηθούν ως την αρχή της προετοιμασίας των κιτρινόμαυρων. Δηλαδή ένας επιθετικός, ένας μέσος, ένας εξτρέμ και ένας κεντρικός αμυντικός. Φυσικά μην ξεχνάμε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν που θεωρείται ήδη παίκτης της ομάδας, ενώ στη συνέχεια ο Άρης θα κινηθεί για επιπλέον 2-3 ποδοσφαιριστές.

Διαμαντόπουλος και Παντελίδης έχουν ήδη «τσεκάρει» πολλούς παίκτες, ενώ και οι προτάσεις από μάνατζερ που καταφτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ΠΑΕ είναι αρκετές.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα είναι πολύ σημαντικό για το πώς θα κινηθούν οι Θεσσαλονικείς στο μεταγραφικό παζάρι, διαμορφώνοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ετσι ο Διαμαντόπουλος έχοντας την έγκριση από τον Παντελίδη για το αγωνιστικό κομμάτι και από τον Καρυπίδη για το οικονομικό θα κινηθεί στη συνέχεια για να «κλείσει» κάποιους από τους παίκτες αυτούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ