Αποκλειστικό: Στην Αθήνα ο ατζέντης του Χολμέν

Αποκλειστικό: Στην Αθήνα ο ατζέντης του Χολμέν

To10.gr αποκαλύπτει την άφιξη του ατζέντη του Σουηδού στόπερ που βρίσκεται μια ανάσα από την ΑΕΚ. Η επίσημη πρόταση της Ένωσης.

Οι εξελίξεις τρέχουν πολύ γρήγορα στην ΑΕΚ. Μόλις τη Δευτέρα το «10» αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον και τις επαφές της Ένωσης με τον Σεμπαστιάν Χολμέν και το πράσινο φως από τον νέο τεχνικό της, Μιγκέλ Καρντόσο, για την απόκτηση του διεθνούς Σουηδού κεντρικού αμυντικού.

Σύμφωνα λοιπόν με νεότερες πληροφορίες, η ΑΕΚ όχι μόνο έχει αποφασίσει την απόκτηση του 27χρόνου στόπερ, αλλά και του έχει καταθέσει μια πολύ καλή προσφορά, προκειμένου να τον δελεάσει και να λέει το μεγάλο ναι. Πρόταση που αφορά 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας, με απολαβές κοντά στις 500.000 € τον χρόνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ατζέντης του Χολμέν, είτε βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα είτε αναμένεται τις επόμενες ώρες στη χώρα μας με σκοπό να ολοκληρώσει τις επαφές με την ΑΕΚ για τον πελάτη του και να κλείσει τη μεταγραφή. Με τις πηγές του «10» να αναφέρουν πως ο παίκτης είναι πολύ θετικός στο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Κάτι που γνωρίζει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που κάνει τις επαφές για τη μεταγραφή.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Ντιναμό Μόσχας έκανε πρόταση για να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Χολμέν, αλλά ο Σουηδός επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρωσία και για αυτόν τον λόγο ρίχνει αισθητά το κασέ του, με σκοπό να υπογράψει στην ΑΕΚ.

Ο Χολμέν που τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν στην Ντιναμό Μόσχας, μένει ελεύθερος τον Ιούνιο ενώ μόλις την Κυριακή (26/5) ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τους Ρώσους.

Ο 27χρονος άσος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελφσμποργκ (111 συμμετοχές, 6 γκολ, 4 ασίστ) και μετακόμισε στην Ντιναμό Μόσχας το 2015, έχοντας με τους Ρώσους συνολικά 92 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ. Φέτος μέτρησε 22 συμμετοχές συνολικά, 20 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο. 

Είναι 4 φορές διεθνής με την Εθνική Σουηδίας και στην καριέρα του έχει πανηγυρίσει ένα κύπελλο Σουηδίας (2014) αλλά και την πρώτη θέση στο Euro K21 του 2015, με την εθνική Ελπίδων της χώρας του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ