Στιβ Μουνιέ: Ένα θηρίο εν δράσει (vids)

Στιβ Μουνιέ: Ένα θηρίο εν δράσει (vids)

Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του σέντερ φορ της Χάντερσφιλντ, Στιβ Μουνιέ και to10.gr σας παρουσιάζει τον θηριώδη Αφρικανό επιθετικό εν δράσει.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χθες και τυπικά τη σπουδαία μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά, ανοίγοντας έτσι τον «χορό» ενόψει καλοκαιριού από τον Μάιο.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να έχουν προχωρήσει μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας στην απόκτηση ενός σέντερ φορ και ενός αμυντικού που θα κάνουν τη διαφορά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τη διοίκηση εξετάζοντας τις καλύτερες δυνατές επιλογές.

Όπως αποκάλυψε μάλιστα to10.gr χθες το βράδυ, ένας ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για την επίθεση είναι ο Στιβ Μουνιέ της Χάντερσφιλντ. Το θωρηκτό της αγγλικής ομάδας αρέσει στον Πορτογάλο τεχνικό των ερυθρόλευκων και παρακολουθεί την περίπτωση του.

Ο 24χρονος (29/07/1994) φορ έχει πολλά στοιχεία που θέλει ο Μαρτίνς και αναμφίβολα είναι ένας παίκτης που μπορεί να κυριαρχήσει στην αντίπαλη περιοχή. Ο όγκος του και το ύψος του (1.90) τρομάζουν κάθε αμυντικό, ενώ όταν βρεθεί σε θέση βολής σπάνια αστοχεί.

Το… ξεπέταγμα στη Γαλλία και η Χάντερσφιλντ

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Μονπελιέ, στη συνέχεια μετακόμισε στη Νιμ, ενώ το το 2016 επέστρεψε στη Μονπελιέ, προτού μεταγραφεί στη Χάντερσφιλντ για 13 εκατ ευρώ! Συνολικά έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε 136 ματς σε Γαλλία και Αγγλία και μετράει 37 γκολ και 13 ασίστ.

Στη Ligue 1 ο θηριώδης φορ διέπρεψε ειδικά με τη φανέλα της Μονπελιέ, όπου τη σεζόν 2016-17 σκόραρε 14 φορές στο πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων της Ευρώπης.

Τελικά η ομάδα που τον έκανε δικό της ήταν η Χάντερσφιλντ και ο 24χρονος ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση πετυχαίνοντας 9 γκολ σε 31 συμμετοχές. Ο Μουνιέ ήταν ακρογωνιαίος λίθος και συνέβαλε τα μέγιστα όσον αφορά την παραμονή της ομάδας στην Premier League.

Παρόλα αυτά η φετινή σεζόν δεν πήγε όπως θα ήθελε η αγγλική ομάδα, καθώς υποβιβάστηκε στην Championship με τον Μουνιέ να σκοράρει 2 φορές σε 31 παιχνίδια και να είναι από τους λίγους που διασώθηκαν στο… ναυάγιο.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, πρόκειται για ένα φορ περιοχής, ο οποίος στον Ολυμπιακό που δημιουργεί ακατάπαυστα και με παίκτες όπως ο Φορτούνης, ο Βαλμπουενά και ο Ποντένσε θα αποτελέσει σημείο αναφοράς.

Δείτε τον Μουνιέ εν δράσει: 

https://www.youtube.com/watch?v=D16piA6eems

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ