Εφυγαν επτά παίκτες από τον ΟΦΗ

Εφυγαν επτά παίκτες από τον ΟΦΗ

Η κρητική ομάδα με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε ότι δεν θα προχωρήσει στις ανανεώσεις των συμβολαίων των Αργυρόπουλου, Βουό, Κομεσίδη, Κουτσιανικούλη, Κυριακίδη, Παπάζογλου και Παπαστεριανού. 

Σε ριζικές αλλαγές προχωράει ο ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με τη διοίκηση της κρητικής ομάδας την Τρίτη να ανακοινώνει την αποχώρηση των Αργυρόπουλου, Βουό, Κομεσίδη, Κουτσιανικούλη, Κυριακίδη, Παπάζογλου και Παπαστεριανού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος του Ηρακλείου, δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαια των επτά ποδοσφαιριστών, τους οποίους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τα εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, ο Βουό αγωνίστηκε σε 20 παιχνίδια, ο Κυριακίδης σε 19, ο Κουτσιανικούλης σε 18, ο Παπάζογλου σε 16, ο Παπαστεριανός σε 12, ο Αγυρόπουλος σε 7 και ο Κομεσίδης σε 6 αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει ότι δε θα ανανεωθεί η συνεργασία της με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Αργυρόπουλο, Πατρίκ Βουό, Δημήτρη Κομεσίδη, Βασίλη Κουτσιανικούλη, Παύλο Κυριακίδη, Τάσο Παπάζογλου και Μανώλη Παπαστεριανό.  Καθένας απ’ αυτούς είχε το δικό του μερίδιο στην επίτευξη του στόχου της ομάδας. Τους ευχαριστούμε για όσα πρόσφεραν στον ΟΦΗ και τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ