Ανακοινώνει Ζίφκοβιτς, μετά τον δανεισμό του Ρέι

Ανακοινώνει Ζίφκοβιτς, μετά τον δανεισμό του Ρέι

Από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ δάνεισε τον Ροντρίγκο Ρέι στην Πατσούκα, αυτομάτως ανοίγει ο δρόμος για την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς.

Η μετακίνηση του Ροντρίγκο Ρέι στην Πατσούκα, το τέλος της συνεργασίας με τους Παναγιώτη Γλύκο και Μάριο Σιαμπάνη, δίνει την δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να κάνει τις αλλαγές που θέλει στην τριάδα των τερματοφυλάκων.

Αυτή τη στιγμή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ο μοναδικός πορτιέρο που θα είναι και τη νέα χρονιά στο Δικέφαλο. Υπολείπονται άλλοι δύο για να γεμίσουν οι θέσεις. Όπως έχουμε αναφέρει από το «10» οι Ασπρόμαυροι από νωρίς έχουν κάνει τα κουμάντα τους.

Όπως είναι ήδη γνωστό υπάρχει συμφωνία με τον Ζίφκο Ζίφκοβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας που τα τελευταία χρόνια υπερασπιζόταν την εστία της Ξάνθης έχει αποδεχθεί την πρόταση του ΠΑΟΚ και στο ξεκίνημα της προετοιμασίας θα είναι στις εγκαταστάσεις της Ν. Μεσημβρίας στο πρώτο κάλεσμα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η απόκτηση του αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες από τους Θεσσαλονικείς. Εκτός από τον Ζίφκοβιτς ο Δικέφαλος θα πρέπει να αποφασίσει και ποιον θα προωθήσει ή θα επαναφέρει στην ομάδα για να μπει στην τριάδα των τερματοφυλάκων.

Ο Νίκος Μελίσσας που έκανε ένα καλό πρωτάθλημα με την Λαμία είναι η πρώτη σκέψη. Η δεύτερη αφορά την προώθηση κάποιου νεαρού από την Κ19

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ