Στον «πάγο» Βράνιες και Χολμέν με απόφαση Καρντόσο

Στον «πάγο» Βράνιες και Χολμέν με απόφαση Καρντόσο

Δεν προχωράει, τουλάχιστον προς το παρόν, τις δύο περιπτώσεις στόπερ η ΑΕΚ.

Αρνητική τροπή παίρνει για την ΑΕΚ η υπόθεση του Σεμπάστιαν Χολμέν, του Σουηδού στόπερ που όπως αποκάλυψε to10.gr βρέθηκε μια ανάσα από την Ένωση. Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να προκρίνει άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας, με την περίπτωση του Χολμέν να μπαίνει έτσι προς το παρόν στον «πάγο».

Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το ζήτημα του Ογκνιέν Βράνιες, που μάλιστα σύμφωνα με κάποιες «πηγές», κόπηκε οριστικά από τον νέο προπονητή του Δικεφάλου! Λόγω χαρακτήρα και των γεγονότων που έχει πληροφορηθεί ο Καρντόσο, από το προηγούμενο πέρασμα του Βόσνιου από την Ένωση.

Οι πληροφορίες θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό του Δικεφάλου να προκρίνει αντίθετα τη λύση του Νέλσον Μοντέ. Ενός στόπερ που γνωρίζει καλά από τη θητεία του στη Ρίο Άβε και που ήδη έχει θέσει υπόψη της διοίκησης. Χωρίς, πάντως, να είναι ο μοναδικός στόπερ που εξετάζει.

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ προχωράει δυναμικά για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τους Χολμέν, Βράνιες, να βγαίνουν πάντως από το «κάδρο». Μιας και για τον έναν ή τον άλλο λόγο, δεν ταιριάζουν απόλυτα στα θέλω του Μιγκέλ Καρντόσο, που έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το πλάνο του για την Ένωση που οραματίζεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ