Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Τάκης Φύσσας

Υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία ο Τάκης Φύσσας

Η απόφαση του Τάκη Φύσσα να κατέβει στις εκλογές με τη Νέα Δημοκρατία έγινε επισήμως γνωστή. Τι θα γίνει με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό...

Οκτώ ονόματα υποψηφίων βουλευτών με διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή η ΝΔ μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών. Αυτό που προκαλεί εντύπωση, ωστόσο και έχει και παναθηναϊκό ενδιαφέρον είναι το όνομα του Τάκη Φύσσα, ο οποίος βρίσκεται μέσα στους 8.

Ο διευθυντής των ακαδημιών του Παναθηναϊκού θα κατέβει στον Ανατολικό τομέα της Περιφέρειας Αττικής και πλέον είναι άγνωστο τι θα γίνει με τη θέση του στην ομάδα, με το πιθανότερο πάντως σενάριο να τον θέλει εκτός Παναθηναϊκού. Όπως συνέβη και πριν λίγους μήνες με τον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος κατέβηκε στις δημοτικές εκλογές.

Πρόκειται για μια είδηση που προκαλεί έκπληξη, αφού δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό, ενώ ελάχιστοι ακόμα και μέσα στον Παναθηναϊκό γνώριζαν τις προθέσεις του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση τόσο από πλευράς Παναθηναϊκού, όσο και από τον ίδιο τον Τάκη Φύσσα.

Τα ονόματα που ανακοινώθηκαν από τη Νέα Δημοκρατία, εκτός του Φύσσα, είναι οι δημοσιογράφοι Μπάμπης Παπαδημητρίου, Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Δημήτρης Μαρκόπουλος, αλλά και άνθρωποι διακεκριμένοι στο χώρο τους, όπως ο αρχιτέκτονας Αντώνης Γιαννικουρής με μεγάλη εμπειρία στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, η οικονομολόγος Βασιλική Τσιλιγγίρη που έχει εξειδίκευση στην Οργάνωση Αθλητικών Επιχειρήσεων και έχει ασχοληθεί ενεργά με τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και η έμπειρη στη δημόσια διοίκηση Ρένα Βασιλάκη που έχει υπηρετήσει επί χρόνια την παράταξη της ΝΔ είναι τα πρώτα οκτώ ονόματα των νέων υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ οι οποίοι ποτέ στο παρελθόν δεν έχουν διεκδικήσει την ψήφο για την είσοδό τους στη βουλή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ