Υπό στενή παρακολούθηση ο Άκπομ

Υπό στενή παρακολούθηση ο Άκπομ

Η εντυπωσιακή πορεία του Τσούμπα Άκπομ, φέρνει στην Τούμπα, τη νέα χρονιά, αρκετούς σκάουτερ ομάδων για να παρακολουθήσουν τον Άγγλο επιθετικό.

Μπορεί ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια να ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές τη χρονιά που έκλεισε, καθώς συνέβαλαν τα μέγιστα για να έρθει το Πρωτάθλημα στην Τούμπα, όμως αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Τσούμπα Άκπομ.

Ο 24χρονος επιθετικός στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος έκανε απίστευτα πράγματα, (6 γκολ και 3 ασίστ, συνολικά) ενώ με δικό του γκολ στο τελικό με την ΑΕΚ έδωσε το Κύπελλο στον ΠΑΟΚ. Σ’ αυτό το σύντομο διάστημα, ο Άκπομ, ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει, δικαιώνοντας αυτούς που επέμεναν να τον φέρουν στην Τούμπα αγοράζοντας τα δικαιώματα του από την Άρσεναλ.

Ο Άκπομ, από τα τέλη Γενάρη μέχρι και την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, κατάφερε να ανεβάζει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο κατά 1,5 εκατομμύριο. Αυτή τη στιγμή η αξία του έχει φτάσει τα 3 εκατ. ευρώ και με την φόρα που έχει πάρει σίγουρα τη νέα χρονιά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γραμμή κρούσης του Δικεφάλου. Ο 24χρονος επιθετικός με την αγωνιστική του εικόνα, κατάφερε να προσελκύσει αρκετές ομάδες, βάζοντας το όνομα του σε λίστες υποψήφιων μεταγραφικών στόχων.

Ο φορ του Δικεφάλου, σύμφωνα με πληροφορίες από τη νέα χρονιά θα είναι υπό στενή παρακολούθηση. Σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων αναμένεται να βρίσκονται κάθε Κυριακή στην Ελλάδα για να παρακολουθούν την πορεία του.

Στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του Τσούμπα Άκπομ και είναι πολύ πιθανών στα τέλη του 2019 να συζητήσουν μαζί του μια επέκταση του συμβολαίου του το οποίο λήγει το 2021. Οι Ασπρόμαυροι έχουν «δεμένο» τον 24χρονο επιθετικό στην Τούμπα καθώς η ρήτρα του φτάνει τα 10 εκατ. ευρώ. Σε περίπτωση που υπάρξει νέο συμβόλαιο αυτή θα εκτοξευτεί στα 15 με 20 εκατ. ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ