Προώθηση και νέο συμβόλαιο στον Μιχαηλίδη

Προώθηση και νέο συμβόλαιο στον Μιχαηλίδη

Άλλος ένας ποδοσφαιριστής από την Κ19 του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Μιχαηλίδης θα ανέβει τα σκαλιά για την πρώτη ομάδα με την ΠΑΕ να του προσφέρει και ένα νέο συμβόλαιο.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ δεν περνάει απαρατήρητη από του υπεύθυνους της ομάδας. Ο Δικέφαλος είναι πλέον στην ευχάριστη θέση να βγάζει κάθε χρόνο ποδοσφαιριστές από τα σπλάχνα του και να τους προωθηθεί είτε στην πρώτη ομάδα είτε παραχωρώντας τους δανεικούς σε άλλες ομάδες για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Σ’ αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Γιάννης Μιχαηλίδης, που την περσινή χρονιά ήταν από τους κορυφαίους της αμυντικής γραμμής όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και της Εθνικής Κ19. Τη φετινή χρονιά αγωνίστηκε σε 31 παιχνίδια, όλα βασικός καταγράφοντας 2745 λεπτά. Πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε και μια ασίστ.

Στο ματς του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ για τα play offs του Youth League εντυπωσίασε το τμήμα σκάουτινγκ των «σπιρουνιών». Η ομάδα του Λονδίνου έψαχνε αφορμές για να παρακολουθεί συνεχώς τον 19χρονο αμυντικό από τα Γιαννιτσά. Μάλιστα στο Elite Round, όπου συμμετείχε η Εθνική ομάδα είχε άνθρωπο που ακτινογραφούσε τον τρόπο παιχνιδιού του Μιχαηλίδη. Ένα από τα πολλά καλά στοιχεία που έχει ο αμυντικός του Δικεφάλου είναι ότι μπορεί να κάνει παιχνίδι από την πίσω ζώνη με μεγάλες μπαλιές. Αυτό είναι ένα προσόν που δύσκολα το βρίσκει κάποιος ακόμα και σε παίκτες πρώτης γραμμής. Είναι πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής, ενώ πολύ δύσκολα χάνει τη μπάλα από τα πόδια του.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου σκοπεύουν να δώσουν ευκαιρίες στον Γιάννη Μιχαηλίδη στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία και τις δύο φορές όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Μάλιστα θα του δώσουν ένα νέο συμβόλαιο, όπως έγινε και με τον Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη βάζοντας και μια μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του. Έτσι ώστε καμία Τότεναμ ή άλλη ομάδα του εξωτερικού να μη μπορεί εύκολα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Μιχαηλίδη.

Χθες, ο Γιώργος Σαββίδης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε φωτογραφία του 19χρονου κεντρικού αμυντικού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλει το μήνυμά του. Ουσιαστικά, προανήγγειλε την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να «δέσει» τον Γιάννη Μιχαηλίδη με ένα νέο συμβόλαιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ