Αναζητά τα πρώτα κομμάτια στο κιτρινόμαυρο παζλ ο Καρντόσο

Αναζητά τα πρώτα κομμάτια στο κιτρινόμαυρο παζλ ο Καρντόσο

Η άφιξη του Μιγκέλ Καρντόσο βάζει σε μία σειρά τις μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ένωσης, ποια ονόματα εξετάζει ο Πορτογάλος κόουτς σε συνεργασία με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής μαζί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ σαρώσουν την αγορά με σκοπό να βρουν περιπτώσεις παικτών που ταιριάζουν στα «θέλω» και τις απαιτήσεις του συλλόγου με σκοπό η απερχόμενη χρονιά να σηματοδοτήσει μια νέα, επιτυχημένη.

Μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο Μιγκέλ Καρντόσο άλλαξε άρδην τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης. Ο 48χρονος τεχνικός απέρριψε ήδη κάποιους από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας όπως ο Βράνιες και έβαλε άλλα ονόματα στη… βιτρίνα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ghanasoccernet», οι Κιτρινόμαυροι είναι μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Πατρίκ Τουμάσι από την Αλαβές.

Ο 25χρονος Γκανέζος εξτρέμ κάθε άλλο παρά ικανοποιημένος είναι από τον χρόνο συμμετοχής του με τους Ισπανούς την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ως εκ τούτου αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα η Αλαβές είχε αποκτήσει τον Τουμάσι από την Αστάνα έναντι 750 χιλιάδων ευρώ, αλλά δεν θα διστάσει να τον παραχωρήσει και για λιγότερα χρήματα.

Ο ύψους 1,76 δεξιοπόδαρος άσος κατέγραψε φέτος 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλαβές σε La Liga και Copa del Rey, χωρίς να βρει κάποιο τέρμα. Η χρηματιστηριακή του αξία, αυτήν την στιγμή, σύμφωνα με το transfermarkt είναι 1,2 εκατομμύρια.

Παράλληλα ο Μιγκέλ Καρντόσο εξετάζει θερμά και την περίπτωση του Νέλσον Μόντε. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα το όνομα του 23χρονου στόπερ της Ρίο Άβε για το κέντρο της κιτρινόμαυρης άμυνας, έχοντας πολύ καλές εντυπώσεις από την περίοδο της συνύπαρξής τους στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός είχε φέτος 18 συμμετοχές με τη Ρίο Άβε μοιράζοντας και μία ασίστ.

Το «φλερτ» της ΑΕΚ με τον νεαρό αμυντικό επιβεβαιώνουν και δημοσιεύματα εκ’ Ιβηρικής, με την καθόλα έγκυρη Α’ Bola να υπογραμμίζει πως ο νέος προπονητής της Ένωσης έχει σε περίοπτη θέση τον δυναμικό στόπερ, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το 2023, αλλά η Ρίο Αβε δεν είναι αρνητική σε ενδεχόμενο παραχώρησής του, αν και εφόσον η πρόταση ικανοποιεί τα «θέλω» της.

Θυμίζουμε ότι ο νέος τεχνικός της Ένωσης έχει ήδη απορρίψει τον Σουηδό στόπερ Σεμπάστιαν Χολμέν που απασχόλησε αρχικά την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ