Ένας 34άχρονος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης

Ένας 34άχρονος στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης

Οι Αρκάδες τα έχουν βρει σε όλα με τον Μπόρχα Χιμένεθ και περιμένουν τα πλέι ο-οφ ανόδου για την Ισπανική Σεγούνδα, για να ανακοινώσουν τον νέο τους «μαέστρο», τον νεαρότερο προπονητή της Superleague

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τη νέα αγωνιστική σεζόν στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης θα κάθεται ένας… 34χρονος κόουτς και ο Ματίας Ιγκλέσιας θα δέχεται οδηγίες από έναν συνομήλικο του. Οι Αρκάδες είναι έτοιμοι για ένα μεγάλο ρίσκο.

Είναι έτοιμοι να δώσουν τα κλειδιά σε έναν προπονητή που τον προσεχή Γενάρη θα κλείσει τα 35 του χρόνια! Αν όλα πάνε βάσει σχεδίου και γίνει η επίσημη ανακοίνωση, τότε στην Τρίπολη θα βρίσκεται ο νεαρότερος σε ηλικία προπονητής στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κοινώς, ο Αστέρας έχει στα σκαριά τη συμφωνία με κάποιον που θα μπορούσε άνετα αντί για μια θέση στον πάγκο, να βρίσκεται στο… ρόστερ της ομάδας.

Για να γίνουμε πιο σαφείς. Στο περυσινό πρωτάθλημα ο νεαρότερος προπονητής στη Superleague ήταν ο 42άχρονος Τραϊνός Δέλλας. Στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν, θα υπάρχει ένας 34άχρονος!

Περί ου ο λόγος;

Μπόρχα Χιμένεθ Σάεθ, που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα γίνει τις πρώτες ημέρες του Ιούνη ο επόμενος τεχνικός των Αρκάδων. Υπάρχει πλήρης συμφωνία και μόνο μία εκκρεμότητα. Τι θα συμβεί αν η νυν ομάδα του Χιμένεθ καταφέρει να εξασφαλίσει την άνοδο της στη Σεγούντα της Ισπανίας;

Η Ντεπορτίβο Μιράντες βρίσκεται στα πλέι-οφ και υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης Β΄(0-0 το πρώτο ματς). Αν προκριθεί, συνεχίζει την ανηφόρα της. Και αν ανέβει; Ίσως οι συνθήκες αλλάξουν. Αν αποτύχει, τότε ο Αστέρας Τρίπολης θα ανακοινώσει και επίσημα τον «γάμο» με τον νεαρό τεχνικό που όπως αντιλαμβάνεστε αυτή τη στιγμή εργάζεται στην τρίτη κατηγορία του ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Ο Μπόρχα Χιμένεθ δεν υπήρξε ποτέ ποδοσφαιριστής. «υΥπηρετεί» την προπονητική από το 2013, δηλαδή από τα 28 του χρόνια. Έγινε απευθείας κόουτς. Η διαδρομή του δεν εντυπωσιάζει εκτός αν κάποιος γνωρίζει λεπτομέρειες για την δεύτερη ομάδα της Βαγιαδολίδ, την Ιθάρα Σπορτς, εκτός και αν κάποιος γνωρίζει ενδελεχώς τα άδυτα των μικρών κατηγοριών της Ισπανίας.

Η συμφωνία όμως με τον Αστέρα είναι «κλειδωμένη» περίπου έναν μήνα. Άρα αυτό σημαίνει ότι οι Αρκάδες κινήθηκαν γρήγορα. Ότι ασχολούνται πολύ καιρό με τον νέο κόουτς που έρχεται στη χώρα μας για να ανοίξει το μεγαλύτερο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ