«Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος και ανέβηκε στην κορυφή»

«Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος και ανέβηκε στην κορυφή»

Ο Γιώτης Εγκωμίτης μίλησε για τον Δικέφαλο, αλλά και για Βαρέλα, Βιεϊρίνια και Σαββίδη.

Ο Γιώτης Εγκωμίτης ήταν φέτος προπονητής στον Εθνικό Άχνας και τον οδήγησε σε άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της Κύπρου. Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ μίλησε στο «Metropolis 95,5» για τον Δικέφαλο αλλά αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα.

Αρχικά τόνισε: «Μετά την επιτυχία του ΠΑΟΚ, μπορέσαμε και εμείς με τον Εθνικό Άχνας να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα και να πάρουμε μαζί την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Κύπρου. Ήταν μια φανταστική σεζόν, με μόλις μία ήττα και αξίζουν σε όλους στον σύλλογο συγχαρητήρια για την επίτευξη του στόχου. Όλα είναι καλά στον Εθνικό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι και του χρόνου στην ομάδα».

Για το αήττητο πρωτάθλημα που πήρε ο Δικέφαλος είπε: «Είναι απίστευτο επίτευγμα το φετινό του ΠΑΟΚ. Πολύ δύσκολο να παίρνεις αήττητος Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη δυνάμωσε σε όλους τους τομείς. Οι κόποι του μεγαλομετόχου ανταμείφθηκαν τη φετινή σεζόν με την κατάκτηση του νταμπλ. Ο ΠΑΟΚ διόρθωσε τα λάθη του παρελθόντος και επέστρεψε στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. Σημαντική σ΄ όλη αυτή την επιτυχία είναι που διατηρήθηκε ο βασικός κορμός της ομάδας, αλλά και το γεγονός ότι πορεύεται με τον ίδιο προπονητή».

Για το αν ήρθε η ώρα ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League: «Θεωρώ είναι πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ να πετύχει την είσοδό του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League. Βέβαια, δεν θα είναι αποτυχία αν δεν το κάνει, αλλά αυτό που πρέπει να κάνει είναι να ξανά πάρει το Πρωτάθλημα».

Για τον Βαρέλα που τελικά μένει στον Δικέφαλο: «Είναι ένας σταθερός αμυντικός που καλύπτει μια θέση που πονούσε πολύ ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να πάρει ταλαντούχους παίκτες μέχρι να επανέλθουν οι τρεις τραυματίες του».

Για τον Βιεϊρίνια: «Είναι μια ηγετική φυσιογνωμία για τον ΠΑΟΚ. Φάνηκε πόσο πολύ δέθηκε μ΄ αυτό τον σύλλογο όταν επέστρεψε για δεύτερη φορά στην Τούμπα για να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε στην πρώτη του θητεία. Ο κόσμος τον επιβράβευσε δικαίως και του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ