ΠΑΟΚ: «Θα κάνει και δεύτερο νταμπλ φέτος ο Βιεϊρίνια;»

ΠΑΟΚ: «Θα κάνει και δεύτερο νταμπλ φέτος ο Βιεϊρίνια;»

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει τεράστιες διαφορές στις ψηφοφορίες του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη της ομάδας αλλά και του καλύτερου γκολ.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια προηγείται και μάλιστα με διαφορά στους διαγωνισμούς του ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του MVP και του «Best Goal» της σεζόν της ομάδας.

«Θα έχουμε κάποια ανατροπή ή ο αρχηγός θα κάνει και δεύτερο νταμπλ φέτος;», αναρωτιέται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από τα social media καθώς και οι δύο ψηφοφορίες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Φαίνεται όμως ότι ο Πορτογάλος δεν πρόκειται να χάσει ούτε αυτό το νταμπλ…

Στην ψηφοφορία για τον MVP του Δικέφαλου, ο Βιεϊρίνια προηγείται έχοντας μαζέψει το  55,27% των ψήφων έως τώρα και πολύ πιο πίσω ακολουθούν ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με 12,83%, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με 9,67% και ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ με 7,75%.

Στην ψηφοφορία για το καλύτερο γκολ του ΠΑΟΚ τη σεζόν που πέρασε, ο Πορτογάλος αρχηγός προηγείται με ακόμη μεγαλύτερο ποσοστό έχοντας μαζέψει το 61,98% για την γκολάρα που πέτυχε στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό από 35 μέτρα απόσταση!

Ακολουθεί το γκολ του Άκπομ στον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ με 10,32%, το απευθείας φάουλ του Βιεϊρίνια στην Τρίπολη με 8,29% και το τέρμα του Κάνιας με τη Βασιλεία με 7,39%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ