Σούντγκρεν: «Η επιβράβευσή μου είναι ότι ο Άρης με θέλει»

Σούντγκρεν: «Η επιβράβευσή μου είναι ότι ο Άρης με θέλει»

Τη συμφωνία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσε ο Σουηδός.

Η ΑΙΚ κέρδισε τη Χάμαρμπι με 2-0 και ο νυν παίκτης της πρώτης Ντάνιελ Σούντγκρεν έκανε δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς, με τις οποίες παραδέχτηκε πως σε λίγα 24ωρα θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη (https://www.to10.gr/podosfero/superleague/648850/aris-apo-gipedo-sto-aeroplano/). Ο Σουηδός χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή ως επιβράβευση της μέχρι τώρα πορείας του και τόνισε πως είναι κάτι για το οποίο πάλευε για χρόνια.

Για την αποχώρησή του από την ΑΙΚ: «Αγαπώ την ΑΙΚ και είμαι συγκεντρωμένος, αλλά όλοι γνωρίζουν ότι υπάρχουν πολλές φήμες, εκ των οποίων οι περισσότερες είναι αλήθεια».

Για την Ελλάδα: «Αυτό που γνωρίζω για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι είναι πολύ καλό, συνεπώς αν παίξεις σε αυτό το πρωτάθλημα, θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς».

Για τη συμφωνία με τον Άρη και τη μετακίνησή του στη Θεσσαλονίκη: «Ναι, θα πάω. Είναι πολύ διασκεδαστικό. Πάλευα για αυτό σε όλη μου τη ζωή. Όπως ξέρετε, έχω περάσει πολύ δυσκολότερες στιγμές στη ζωή μου και πάντα πάλευα για να επιστρέψω πίσω και να παράγω. Την τελευταία χρονιά κερδίσαμε με την ΑΙΚ το πρωτάθλημα. Η επιβράβευση μου είναι ότι τουλάχιστον μια ελληνική ομάδα με θέλει».

Για το αν αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την ΑΙΚ, λόγω της διακοπής του σουηδικού πρωταθλήματος: «Δεν έχω παίξει ακόμη το τελευταίο μου παιχνίδι με την φανέλα της ΑΙΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ