«Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα»

«Ο ΠΑΟΚ δημιουργεί φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης μίλησε στους φίλους του ΠΑΟΚ σε εκδήλωση που έγινε στα Γιαννιτσά για το νταμπλ του Δικέφαλου.

O ΣΦ ΠΑΟΚ Γιαννιτσών «Πατριαρχείο» πραγματοποίησε μια μεγάλη εκδήλωση για τον εορτασμό του νταμπλ της ομάδας, όπου την ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσώπησε ο Μάκης Γκαγκάτσης, έχοντας μαζί του τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου.

Ο αντιπρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ μίλησε για την υποχρέωση που έχει η ομάδα απέναντι στον κόσμο του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι κανένα τρόπαιο δεν αλλάζει τις αξίες του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων επισήμανε: «Αυτά τα παιδιά ήταν δίπλα στην ομάδα, όταν το κάθε ευρώ είχε την αξία του, ερχόταν με μια λίστα 300 ατόμων για διαρκείας, πολύ πριν έρθει ο Ιβάν Σαββίδης και δώσει αυτή την ασφάλεια και την σταθερότητα.

Λίγες μέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου είδα ένα μικρό παιδί που μου είπε πως για εκείνο ήταν φυσιολογικό να βλέπει τον ΠΑΟΚ να κατακτά το νταμπλ. Και σκέφτηκα πως αυτά τα παιδιά που βλέπουν συνεχόμενα τρόπαια για την ομάδα είναι ευλογημένα. Εμείς στην ηλικία του δεν το ζήσαμε αυτό και περιμέναμε πολλά χρόνια.

Ο ΠΑΟΚ μέσα από τις επιτυχίες και τους τίτλους δημιουργεί φιλάθλους σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, όλη αυτή αγάπη του κόσμου μας δημιουργεί μια μεγάλη υποχρέωση και αυτή δεν είναι άλλη από το να μεταλαμπαδεύσουμε σε όλα τα μικρά ΠΑΟΚτσάκια σε όλη τη χώρα τη φλόγα και την αγάπη για τον ΠΑΟΚ και να πούμε σε όλο τον κόσμο ότι δεν ανατρέπονται οι αξίες μας από αυτά τα δύο τρόπαια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ