ΑΕΚ: Πόνσε και Ζεράλδες σε πρώτο πλάνο με εντολή Καρντόσο

ΑΕΚ: Πόνσε και Ζεράλδες σε πρώτο πλάνο με εντολή Καρντόσο

H AEK θα κάνει ακόμη μία προσπάθεια για την παραμονή του Εζέκιελ Πόνσε με τη σύμφωνη γνώμη του Μιγκέλ Καρντόσο ενώ έγινε ήδη κρούση για τον Φρανσίσκο Ζεράλδες.

Οι περιπτώσεις των Πόνσε και Ζεράλδες είναι σε προτεραιότητα για την ΑΕΚ αφού ο Μιγκέλ Καρντόσο έδωσε τη συγκατάθεσή του για τους δύο παίκτες.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αναχώρησε για την Πορτογαλία ωστόσο ο σχεδιασμός βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί (αν είναι εφικτό) την παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν ακόμη μία προσέγγιση προς τον παίκτη ώστε να τον πείσουν να παραμείνει τουλάχιστον για ακόμη μία σεζόν και αν τα καταφέρουν θα απευθυνθούν και στην Ρόμα. Υπόθεση που είναι αρκετά δύσκολη βέβαια μιας και μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος το «Τανκ» με τα «κιτρινόμαυρα» θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στον Ζεράλδες που αποτελεί εισήγηση του Καρντόσο, η ΑΕΚ έχει ήδη κάνει την πρώτη της κρούση προς την πλευρά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με σκοπό τον δανεισμό του παίκτη. Εξελίξεις μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμη και μέσα στην εβδομάδα με την Ένωση να έχει τον 24χρονο χαφ ως πρώτο της στόχο για την θέση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ