Ενδιαφέρον και της Σέλτικ για Κουλούρη

Ενδιαφέρον και της Σέλτικ για Κουλούρη

Βρετανικό σάιτ σημειώνει ότι η σκωτσέζικη ομάδα θα μπορούσε να κάνει κίνηση για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό.

Η φετινή παρουσία του Ευθύμη Κουλούρη στον Ατρόμητο (όπου έπαιξε δανεικός από τον ΠΑΟΚ) έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων του εξωτερικού.

Η ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και τα 25 γκολ που έβαλε συνολικά (σε 35 επίσημα ματς) με την ομάδα του Περιστερίου ανέβασαν σημαντικά τις μετοχές του.

Μετά από το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ και της Σταντάρ Λιέγης, βρετανικό σάιτ (το «talkingbaws.com») σημειώνει ότι η Σέλτικ θα μπορούσε να κάνει κίνηση για τον διεθνή Έλληνα επιθετικό που ανήκει στον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα το βρετανικό δημοσίευμα παρουσιάζει πέντε ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή της Σέλτικ, με το όνομα του Κουλούρη να φιγουράρει ανάμεσα σε αυτά των Μούσα Μάρεγκα (Πόρτο), Νιλ Μοπάι (Μπρέντφορντ), Σαμ Λάμερς (PSV) και Βεντάντ Μουρίκι (Ριζεσπόρ).

Στο άρθρο παρουσιάζεται η εξαιρετική παρουσία του Κουλούρη στον Ατρόμητο με τα 25 γκολ σε 35 αγώνες και το γεγονός ότι είναι 23 ετών, ενώ ακόμη τονίζεται ότι: «Είναι πιο αδύναμος από τον Ντεμπελέ ή τον Μάρεγκα, αλλά είναι ένας επιθετικός με έξυπνη κίνηση και ποιότητα μπροστά από το στόχο. Πάνω από όλα αυτά, είναι μόνο 23 χρονών, θα αποτελούσε μια σημαντική προσθήκη για το μέλλον στη Σέλτικ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ