Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15,2εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου 15,2εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ

Αυτό αποφασίστηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έγινε το πρωί στην Τούμπα.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος να βάλει άλλα 15 εκ. ευρώ στον ΠΑΟΚ! Σήμερα (4/6) το πρωί πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τούμπας η έκτακτη γενική συνέλευση της ασπρόμαυρης ΠΑΟΚ όπου αποφασίστηκε να προχωρήσει μια νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Το παρών τους έδωσαν οι Μάκης Γκαγκάτσης (αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ), Αχιλλέας Μαυρομάτης (νομικός σύμβουλος), Δημήτρης Πανοζάχος (φοροτεχνικός), Δημοκράτης Παπαδόπουλος (αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ) και Μαρία Γκοντσάροβα (οικονομική διευθύντρια του ΠΑΟΚ) συν κάποιους μικρομέτοχους.

Υπήρξε απαρτία (με το 87,45 του μετοχικού κεφαλαίου να εκπροσωπείται) και έτσι προχώρησε η συνεδρίαση με την απόφαση για νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ύψους 15,2 εκ. ευρώ.

Η συγκεκριμένη αύξηση απευθύνεται σε όσους επενδυτές προτίθενται να αγοράσουν μετοχές άνω των 100.000 ευρώ.

Η διαδικασία της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου θα είναι ανοιχτή έως τις 19 Ιουνίου, ενώ βάσει νόμου υπάρχει δυνατότητα παράτασης έως και 1 μήνα.

Σε περίπτωση που καλυφθεί πλήρως η νέα αύξηση που προκηρύχθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα φθάσει τα 119.540.633,40 ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει επενδύσει στον Δικέφαλο πάνω από 110 εκ. ευρώ από το καλοκαίρι του 2012 μέχρι σήμερα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ