Ο Μάκης Γκαγκάτσης έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ

Ο Μάκης Γκαγκάτσης έδωσε απαντήσεις για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των μικρομετόχων της ομάδας.

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν μικρομέτοχοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην έκτακτη γενική συνέλευση, όπου εγκρίθηκε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 15,2 εκ. ευρώ.

Μίλησε για τον αήττητο νταμπλ της ομάδας, για τις συμμαχίες του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, για τη διαιτησία, για τη Νέα Τούμπα, για τα τηλεοπτικά, αλλά και για τα νέα διαρκείας.

Αναλυτικά είπε τα εξής:

Για το αήττητο πρωτάθλημα και το νταμπλ: «Ο ΠΑΟΚ φέτος είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα του ελληνικού ποδοσφαίρου! Μακάρι να ξανά έρθει αήττητο, αν και γίνεται μια φορά τα 60 χρόνια αυτό».

Για τις συμμαχίες Ολυμπιακού και ΑΕΚ κατά του ΠΑΟΚ: «Όσο ο ΠΑΟΚ ήταν 3ος 4ος τον θέλανε μαζί τους, τώρα που ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός δεν θέλει κανέναν μαζί του. ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν συμμαχία! Μια συμμαχία που υπήρξε, ήταν για να πέσει το σύστημα, κάτι που έγινε και ο καθένας τράβηξε τον δρόμο του».

Για το θέμα της διαιτησίας: «Τη νέα χρονιά πιστεύω πως θα είναι πιο καλά και με το VAR, διότι έρευνες έχουν δείξει πως τα λάθη μειώνονται κατά 70%»

Για την υπόθεση του Τζήλου: «Το θέμα Τζήλου δεν είναι πλέον στα χέρια μας, ο ΠΑΟΚ πιέζει όπως μπορεί, για να επικρατήσει η δικαιοσύνη».

Για τη Νέα Τούμπα: «Υπάρχει καθυστέρηση για την μετακόμιση στο Καυτανζόγλειο. Τώρα λόγω των εκλογών, μπορεί να καθυστερήσουμε κι άλλο. Δεν μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να μην μπορούμε να κάνουμε έργα για το Champions League και να μην αφαιρούνται από το ενοίκιο του Καυτανζογλείου. Ελπίζουμε να λυθεί. Το θέμα για το χωρικό είναι στο υπουργείο περιβάλλοντος δεν παρατηρείται κάποια καθυστέρηση, μόνο για την μετακόμιση. Όταν υπάρξει κάτι θα ανακοινωθεί. Θα ξεκινήσουμε στην Τούμπα και αν δεν καταφέρουμε να πάρουμε τις άδειες θα τελειώσουμε εδώ. Όμως εάν έχουμε πάρει όλα τα έγγραφα οποιαδήποτε στιγμή δεν θα καθυστερήσουμε την μετακόμισή μας. Το πιθανότερο είναι να αρχίσουμε και να τελειώσουμε εδώ και τα διαρκείας θα εκδοθούν, για το γήπεδο της Τούμπας».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν τα κριτήρια να χτιστεί στην Τούμπα και πάλι το γήπεδο: «Σαφώς υπάρχουν προβλήματα και θα βγουν κι άλλα, όμως η απόφαση είναι να ξαναχτιστεί το γήπεδο της Τούμπας, η οποία μας συνδέει συναισθηματικά. Αν δεν μπορούσε να χτιστεί δεν θα το κάναμε εδώ. Όπως είπε και ο Ιβάν Σαββίδης το γήπεδο θα γίνει εδώ με οποιοδήποτε κόστος»

Για το Financial Fair Play: «Δεν υπάρχει κάποιο θέμα. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πουλάει και αγοράζει κανονικά, μας έκανε λίγο… ζημιά ο αποκλεισμός από την Έστερσουντ, όμως τα καταφέραμε. Όλα είναι υπό έλεγχο».

Για τα Play-offs και την κούραση της ομάδας: «Δεν είναι ακριβώς Play-Off, αλλά συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού δεν διαιρούνται οι βαθμοί και ένα πρωτάθλημα δεν μπορεί να τελειώσει σε 26 αγωνιστικές. Εκεί θα φανεί ποιος είναι πραγματικό ο καλύτερος, ώστε να αναδειχθεί δίκαια πρωταθλητής».

Για τον Περέιρα: «Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ευχαριστημένος από τον Περέιρα. Ο άνθρωπος (Κομίνης) που πήγε να βάλει μπουρλότο πέρσι και παραμένει στους πίνακες και μάλιστα με πολλούς ορισμούς είναι κάτι που εννοείται δεν μας αρέσει».

Για το γεγονός πως ο Περέιρα συνεχίζει: «Ήταν εντολή της FIFA να συνεχίσει ο Περέιρα για άλλον έναν χρόνο και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ πήγαν να το μπλοκάρουν είναι ξεκάθαρα σύμμαχοι και αν παρά ακούσουμε την FIFA ή την UEFA πραγματικά δεν ξέρω τι συνέπειες θα έχουμε».

Για τα διαρκείας: «Οι άνθρωποι που θα ανανεώσουν τα διαρκείας θα έχουν μειωμένη τιμή, όμως αυτοί που θα πάρουν κανονικά, θα είναι αυξημένες σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, αφού έχουμε αρκετές πιθανότητες να μπούμε σε όμιλο με βάση πως κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, αλλά και λόγω των Play-Off θα έχουμε παραπάνω ντέρμπι (δύο φορές με Ολυμπιακό, δύο φορές με ΑΕΚ κλπ). Τα διαρκείας θα ξεκινήσουν από 18/6 μέσω ίντερνετ και 1/7 κανονικά από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ».

Για τη νέα τηλεοπτική στέγη του ΠΑΟΚ: «Θα ενημερωθείτε με ανακοίνωση μόλις υπάρξει οριστική συμφωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ