«Θέλει Μανέ και Ντάλα η ΑΕΚ» (vids)

«Θέλει Μανέ και Ντάλα η ΑΕΚ» (vids)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει στη λίστα του τους δύο ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Σπόρτινγκ και θέλει να τους πάρει στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της νέας σεζόν και έχει ετοιμάσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει στην Ένωση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός «χτενίζει» την αγορά της χώρας του, ψάχνοντας για παίκτες τόσο για τη μεσοεπιθετική γραμμή αλλά και για την άμυνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Record μάλιστα, ο Καρντόσο έχει «τσεκάρει» τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που ανήκουν στη Σπόρτινγκ.

Ο λόγος για τον Κάρλος Μανέ που είχε απασχολήσει και παλιότερα, αλλά και τον Ζέλσον Ντάλα. Και οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο με τα «λιοντάρια» και η Ένωση φέρεται να θέλει να τους αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για τη νέα χρονιά.

Όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο περιπτώσεις είναι πολύ δύσκολες, καθώς πρόκειται για δύο «αλμυρά» συμβόλαια (για τα δεδομένα της ΑΕΚ), ενώ κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις της Σπόρτινγκ. Ο Μανέ θα είναι σίγουρα στην έναρξη της προετοιμασίας των Πορτογάλων και μόλις ολοκληρωθεί το πρώτο κομμάτι θα ληφθεί η όποια απόφαση από το προπονητικό τιμ της Σπόρτινγκ, ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Ντάλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Μανέ τον παρακολουθούν κι άλλοι σύλλογοι κυρίως από την Πορτογαλία. Ο 24χρονος αγωνίζεται ως δεξιός εξτρέμ, αλλά μπορεί να προσφέρει λύσεις και στην αριστερή πλευρά της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ το συμβόλαιο του λήγει το 2020. Ο Μανέ στο δεύτερο μισό της φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ουνιόν Βερολίνου ως δανεικός και είχε συνολικά 8 συμμετοχές, ενώ θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ για να ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία.

Όσον αφορά τον Ζέλσον Ντάλα, είναι 22 χρονών και αγωνίζεται κυρίως ως κρυφός επιθετικός, αλλά και ως σέντερ φορ. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός από την Σπόρτινγκ στη Ρίο Άβε και πραγματοποίησε μια πολύ καλή και γεμάτη σεζόν. Συνολικά έπαιξε σε 26 παιχνίδια με τους Πορτογάλους και πέτυχε 7 τέρματα, ενώ μοίρασε και 8 ασίστ.

Στο παρελθόν είχε συμμετοχές μόνο με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, όμως φέτος ο Μαρσέλ Κάιζερ αναμένεται να του δώσει την ευκαιρία να είναι στην προετοιμασία και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και η λογική λέει πως θα παραχωρηθεί και πάλι δανεικός για να «ψηθεί» και οι μνηστήρες είναι αρκετοί μετά την χρονιά που έκανε με τη Ρίο Άβε.

Η ΑΕΚ φέρεται να είναι ανάμεσα σε αυτούς, όμως δύσκολα θα μπορέσει να δώσει τα χρήματα που ζητάει τόσο ο παίκτης αλλά και η ομάδα για να τον παραχωρήσει. Το συμβόλαιο του με τα «λιοντάρια» έχει ισχύ μέχρι το 2022, ενώ ο ίδιος είναι ήδη βασικό στέλεχος στην εθνική ομάδα της Ανγκόλας με συνολικά 22 συμμετοχές και 11 τέρματα.

Δείτε εν δράσει τον Μανέ:

Δείτε και τον Ντάλα: 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ