Κρούση Ολυμπιακού για Σιαμπάνη, ανανεώνει ο Χουτεσιώτης

Κρούση Ολυμπιακού για Σιαμπάνη, ανανεώνει ο Χουτεσιώτης

Ο Ολυμπιακός κινείται για να την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη, ανανεώνει το συμβόλαιο του Χουτεσιώτη και δίνει ευκαιρίες στον 17χρονο Τζολάκη.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη θέση του βασικού γκολκίπερ με την απόκτηση του Ζοσέ Σα με κανονική μεταγραφή. Αλλά αυτές τις ημέρες οι άνθρωποι των Πειραιωτών βρίσκονται σε συζητήσεις με σκοπό να καλύψουν και τις θέσεις πίσω από τον Πορτογάλο. Και στην τετράδα είναι πολύ πιθανό να βρίσκονται ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο 17χρονος Κωνσταντίνος Τζολάκης, αλλά και ο μέχρι πρότινος γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Μάριος Σιαμπάνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σιαμπάνης έφυγε από το ξενοδοχείο της Εθνικής Ελπίδων το μεσημέρι, με σκοπό να συζητήσει/συνφωνήσει με την επομένη ομάδα του. Η οποία, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι δεν θα είναι ο Παναθηναϊκός που τον πολιορκούσε εδώ και μήνες. Αλλά πιθανότατα ο Ολυμπιακός.

Η πληροφορία από τη Θεσσαλονίκη είναι συγκεκριμένη και αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός αποφάσισε να κινηθεί για τον 20χρόνο διεθνή με την Εθνική Ελπίδων γκολκίπερ, κρίνοντας ότι έχει το ταλέντο και τα προσόντα να εξελιχθεί σε έναν πρώτης γραμμής παίκτη. Εξάλλου, πρόκειται για περίπτωση που εδώ και καιρό είχε ξεχωρίσει και δεχθεί προτάσεις από πολύ σημαντικές ομάδες του εξωτερικού. Ωστόσο τότε ο ΠΑΟΚ δεν τον είχε αφήσει να φύγει. Ο ίδιος επέλεξε να μην ανανεώσει με τον Δικέφαλο του Βορρά, παρά την ασφυκτική πίεση που δέχθηκε από τη διοίκηση Σαββίδη, με αποτέλεσμα πλέον να είναι ελεύθερος να επιλέξει την επομένη ομάδα της καριέρας του.

Από εκεί και πέρα, ασχέτως του τι θα γίνει με τον Σιαμπάνη, ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Λευτέρη Χουτεσιώτη για ακόμη έναν χρόνο, διατηρώντας τον στο ρόστερ, σε ρόλο συμπληρωματικό πίσω από τον Σα. Να… κοντράρεται με τον άλλο πορτιέρο των Πειραιωτών για το ποιος θα είναι πίσω από τον Πορτογάλο.

Επιπλέον, ο 17χρονος Τζολάκης έχει δείξει σπουδαία στοιχεία και θα λάβει κανονικά μέρος στην προετοιμασία των Πειραιωτών. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να επιθυμεί να του δώσει ευκαιρίες και να τον εξελίξει, καθώς τα προσόντα του σπανίζουν. Εξάλλο, για αυτόν τον λόγο έχει επιλεγεί μαζί με τους υπόλοιπους «μικρούς» από την ακαδημία για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της πρώτης ομάδας, όπως έχει αποκαλύψει to10.gr εδώ και καιρό.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός συζήτησε με το Γιούρι Λοντίγκιν ώστε να είναι αυτός κ παίκτης που θα συμπληρώσει τον Ζοσέ Σα στους γκολκίπερ, αλλά ο διεθνής Ρώσος τερματοφύλακας ενημέρωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει στη Ρωσία όπου έχει πολλές και μεγάλες προτάσεις. Ενώ κοιτάζει και στην Αγγλία μέσω των μάνατζέρ του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ