ΑΕΚ: Προχωρά για τα διαρκείας -Τα δεδομένα

ΑΕΚ: Προχωρά για τα διαρκείας -Τα δεδομένα

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εντός του μηνός ξεκινά τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τους περσινούς κατόχους

Η ΑΕΚ ήδη έχει αρχίσει να εργάζεται πάνω στο πλάνο της νέας σεζόν. Και τα εισιτήρια διαρκείας είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στο ξεκίνημα της χρονιάς. Σήμερα, στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ έγινε η πρώτη συνάντηση αναφορικά με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019/20.

Σε αυτήν ήταν παρόντες τόσο ο αντιπρόεδρος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Μηνάς Λυσάνδρου, η Γενική Διευθύντρια της ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη αλλά και όλα στελέχη από τα αρμόδια τμήματα της εταιρίας.

Στην ΠΑΕ περίμεναν πριν αρχίσει η καμπάνια για τα διαρκείας, τις αποφάσεις για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δηλαδή για το σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Και πλέον ο τελικός αριθμός των 36 αγώνων με το νέο σύστημα πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλήματος αλλάζει τα δεδομένα και στα διαρκείας.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει και διαφοροποίηση της τιμής στα διαρκείας με τα ευρωπαϊκά ματς ή χωρίς αυτά. Καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής σε ομίλους του Europa League. Τέλος, η πιθανή ημερομηνία πρώτης διάθεσης για τους παλιούς κατόχους διαρκείας είναι 18 ή 19 Ιουνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ