Ολυμπιακός: «Πανικός» για ένα διαρκείας!

Ολυμπιακός: «Πανικός» για ένα διαρκείας!

Εφτασαν τις 9.200 οι ανανεώσεις των διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ενώ υπάρχει αύξηση 30% σε σχέση με τα αντίστοιχα νούμερα της περσινής περιόδου.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, με περισσότερους από 9.200 οπαδούς του Ολυμπιακού να έχουν ήδη ανανεώσει τις κάρτες τους και να έχουν κλείσει μόνιμη θέση στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού κάνουν πράξη το μότο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ: «Παίρνω Θέση στην κερκίδα» και αποδεικνύουν έμπρακτα τη στήριξή τους στην αγαπημένη τους ομάδα.

Σήμερα, Τρίτη (4/6), μία μέρα πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας για τις ανανεώσεις, περισσότεροι από 1.100 οπαδοί των Πειραιωτών βρέθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και προμηθεύτηκαν τις νέες τους κάρτες ενόψει της νέας σεζόν.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στέκονται δίπλα στον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του και όλοι μαζί την επόμενη χρονιά θα τα δώσουν όλα, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η «κάψα» των «ερυθρόλευκων» φιλάθλων μάλιστα είναι τόσο μεγάλη, που τα εισιτήρια διαρκείας παρουσιάζουν αύξηση 30%, σε σχέση με το ίδιο χρονικό διάστημα της περσινής σεζόν!

Συγκεκριμένα, πέρσι την ίδια εποχή είχαν δοθεί 7.100 διαρκείας και φέτος έχουν ήδη κάνει «φτερά» 9.200! Ο κόσμος είναι η δύναμη του Ολυμπιακού και το αποδεικνύει με τις χιλιάδες κάρτες που έχουν ήδη προμηθευτεί…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ