Δεν αφήνει του Γκραντσίρ η ΑΕΚ

Δεν αφήνει του Γκραντσίρ η ΑΕΚ

Εξακολουθεί να απασχολεί ο εξτρέμ της Μονακό, παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει στην υπόθεση, λόγω των απαιτήσεων των Γάλλων

Ο Σαμουέλ Γκραντσίρ που είχε φέρει στο προσκήνιο to10.gr είναι μια περίπτωση που έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στα μεταγραφικά ραντάρ της ΑΕΚ, όσον αφορά τη θέση του εξτρέμ. Ο 22χρονος εξτρέμ της Μονακό που στο δεύτερο μισό της χρονιάς παραχωρήθηκε δανεικός στην Στρασμπούρ είναι ένας παίκτης που πιστεύει πολύ ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ενώ θετικός για να προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση δείχνει και ο Μιγκέλ Καρντόσο, βάσει των όσων προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την ΑΕΚ να έχει ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τις εμπλεκόμενες πλευρές για το θέμα του Γκραντσίρ και να κρατά την υπόθεση του Γάλλου εξτρέμ ψηλά στην ατζέντα της. Παρότι στις πρώτες, διερευνητικές επαφές, οι απαιτήσεις της Μονακό φάνηκαν υπερβολικές.

Η Ένωση έβαλε στο μπλοκάκι της τον Γκραντσίρ, ως μια περίπτωση που θα μπορούσε να αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Με τη συμφωνία να περιλαμβάνει ενδεχομένως και μια οψιόν για την αγορά του νεαρού ακραίου, του χρόνου. Η Μονακό όμως δεν έδειξε διάθεση να μπει σε αυτή τη κουβέντα, εκφράζοντας την πρόθεση να πουλήσει από φέτος τον παίκτη.

Το παραπάνω «φρέναρε» την ΑΕΚ, όμως όχι και οριστικά. Η Ένωση δεν έχει εγκαταλείψει το θέμα Γκραντσίρ, με τους Κιτρινόμαυρους να συνεχίζουν τις επαφές ώστε να φέρουν την υπόθεση στα μέτρα τους. Να πείσουν δηλαδή τη Μονακό σε πρώτη φάση να συναινέσει στον δανεισμό του 22χρονου εξτρέμ και από εκεί και πέρα να βρεθεί η «χρυσή τομή» στο οικονομικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ