Σε εξέλιξη οι επαφές Παναθηναϊκού για επέκταση σε Μπουζούκη και άλλους τρεις

Σε εξέλιξη οι επαφές Παναθηναϊκού για επέκταση σε Μπουζούκη και άλλους τρεις

Μπορεί από το γραφείο που εκπροσωπεί τον Γιάννη Μπουζούκη να υπήρξε ανακοίνωση πως δεν έχει μπει σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς οι επαφές είναι σε εξέλιξη. Τι γίνεται με Χατζηγιοβάνη, Ινσούα και Μαυρομμάτη.

Αρκετή σκόνη έχει σηκώσει το θέμα του Γιάννη Μπουζούκη και της επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως ήδη ο Παναθηναϊκός και ο παίκτης έχουν ξεκινήσει επαφές, ωστόσο από το γραφείο που εκπροσωπεί τον παίκτη βγήκε χθες ανακοίνωση διάψευσης των διαπραγματεύσεων.

Ουσιαστικά μια ανακοίνωση – απάντηση προς τα δημοσιεύματα, που έκαναν λόγο για συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει ήδη.

Σίγουρα προκαλεί εντύπωση η διάψευση από πλευράς ατζέντηδων, από τη στιγμή που από την ίδια την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαρρέεται πως είναι σε εξέλιξη οι επαφές για την επέκταση του συμβολαίου. Και όλα δείχνουν, μάλιστα, ότι θα έχει και… happy end.

Από ‘κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός είναι σε επαφές και με άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Τον Τάσο Χατζηγιοβάνη, τον Φάνη Μαυρομμάτη και τον Εμάνουελ Ινσούα, τους οποίους θέλει να «δέσει» με νέα συμβόλαια και οι συζητήσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ