Επιβεβαιώνουν το «10» οι Μεξικανοί: «Ο Ολυμπιακός για Ντιέγκο Ρέγιες»

Επιβεβαιώνουν το «10» οι Μεξικανοί: «Ο Ολυμπιακός για Ντιέγκο Ρέγιες»

Οι συμπατριώτες του επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του «10» για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 26χρονο σέντερ μπακ.

Το βράδυ της Δευτέρας to10.gr σας αποκάλυψε ότι ένα από τα ονόματα που βρίσκεται στην λίστα του Ολυμπιακού για την αμυντική γραμμή είναι αυτό του Μεξικανού, Ντιέγκο Ρέγιες.

Δύο μέρες αργότερα, οι συμπατριώτες του 26χρονου σέντερ μπακ επιβεβαίωσαν πλήρως το ρεπορτάζ του «10», αλλά και το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

«Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιέγκο Ρέγιες, του πρώην παίκτη της Πόρτο και της Κλαμπ Αμέρικα, ο οποίος πλέον ανήκει στην Φενερμπαχτσέ. Η ελληνική ομάδα παρακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό την περίπτωση του Μεξικανού στόπερ, όμως, για να καταφέρει να τον αποκτήσει θα πρέπει πρώτα να καλύψει τις απαιτήσεις της Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να τον βοηθήσει να επανέρθει σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, καθώς οι τελευταίες δύο σεζόν σε Εσπανιόλ, Φενερμπαχτσέ και Λεγκανές ήταν πολύ δύσκολες για τον Ντιόγκο Ρέγιες. Το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με τη φανέλα της Λεγκανές, αλλά δεν ήταν στις αρχικές επιλογές του προπονητή του», γράφουν μεταξύ άλλων τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό.

Όπως διαβάσατε από το «10», o Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον Μεξικανό σέντερ μπακ και το όνομά του βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ενημερωθεί επίσης για τις απαιτήσεις της Φενέρ, αλλά και για τη θετική διάθεση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, εάν και εφόσον το θέμα προχωρήσει.

O 26χρονος έχει το προφίλ που αναζητάει ο Πέδρο Μαρτίνς για την «ερυθρόλευκη» άμυνα, αλλά και την εμπειρία για να σταθεί σε υψηλό επίπεδο και να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Οπως προαναφέραμε, Ο Ντιέγκο Ρέγιες ξεκίνησε την καριέρα του στην Κλαμπ Αμέρικα, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Ευρώπη για χάρη της Πόρτο.

Τη σεζόν 2015/2016 δόθηκε δανεικός στην Ρεάλ Σοσιεδάδ και στη συνέχεια ακολούθησε ο δανεισμός στην Εσπανιόλ. Το 2018 μετακόμισε στην Φενερμπαχτσέ, ενώ το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έπαιξε στην Λεγκανιές του Δημήτρη Σιόβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ