Ολυμπιακός: Έτσι θα ξεκινήσει, γρήγορα θα αλλάξει

Ολυμπιακός: Έτσι θα ξεκινήσει, γρήγορα θα αλλάξει

Αντίστροφη μέτρηση για την «πρώτη» του Ολυμπιακού. Τα πρόσωπα που θα λείψουν και αυτοί που… έρχονται.

Ένα μήνα και κάτι πριν ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους οι παίκτες του Ολυμπιακού. Την ερχόμενη Δευτέρα ετοιμάζονται για την έναρξη της προετοιμασίας, πιο νωρίς από ποτέ για τον Ολυμπιακό. Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπορούν άλλωστε να περιμένουν.

Στις 18 Ιουνίου ο Ολυμπιακός θα ξέρει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στα τέλη Ιουλίου για τον 2ο προκριματικό γύρο. Αν θα είναι η Αϊντχόβεν ή η Βικτόρια Πλζεν.

Μέχρι τότε πρέπει να έχει γίνει η καλύτερη δουλειά από τον Πέδρο Μαρτίνς έχοντας τα «υλικά» που χρειάζεται για να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός πανέτοιμος.

Ο Ολυμπιακός που την Δευτέρα θα ξεκινήσει με πολλές απουσίες στην «πρώτη» αλλά γρήγορα θα «γεμίσει» και θα έχει και τις αφίξεις των νέων παικτών του που είναι στα «σκαριά». Ουσιαστικά ο Μαρτίνς από τις 17-20 Ιουνίου, ένα μήνα και κάτι πριν το πρώτο επίσημο ματς θα έχει σε σημαντικό βαθμό την ομάδα που θα δουλέψει για να πετύχει την πρώτη πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Την Δευτέρα άλλωστε δεν θα είναι στο Ρέντη οι διεθνείς του Ολυμπιακού, δηλαδή οι: Σα, Ομάρ, Κούτρη, Σισέ, Μεριά, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Φορτούνη, Νάτχο, Μασούρα, Ραντζέλοβιτς. Επίσης έχουν μεγαλύτερη άδεια οι Βαλμπουενά και Μπα που ως γνωστόν έπαιζαν μέχρι σχεδόν τα τέλη Μαίου με τις προηγούμενες ομάδες τους και είναι λογικό να ξεκουραστούν μια εβδομάδα παραπάνω. Εκτός θα είναι βεβαίως και ο Λάζαρος που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του.

Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας ο Μαρτίνς θα έχει μαζί του και νέα παιδιά από την Ακαδημία όπως οι Βοϊλης, Τζολάκης, Σουρλής, Μαρτίνης, Ξενιτίδης και Μαρίνος. Από την πρώτη ομάδα ο Μαρτίνς θα δει την Δευτέρα στο Ρέντη τους: Τοροσίδη, Ιγκόρ, Γ. Μασούρα, Τσιμίκα, Αβραάμ, Βούκοβιτς, Γκιγιέρμε, Ανδρούτσο, Ποντένσε, Γ. Μασούρα, Γκερέρο, Σολδάνο, Κάιπερς και Μάνο ενώ αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση για την επικύρωση της μεταγραφής του νεαρού Σιαμπάνη που θα προστεθεί στους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού.

Στο Ρέντη αναμένεται επίσης να είναι και ο Ντουρμισάι που έχει κλείσει από τον Πανιώνιο με τον Μαρτίνς να παίρνει μια πρώτη γεύση από κοντά από τον νεαρό επιθετικό. Το τι θα γίνει στην πορεία με τον Ντουρμισάι αλλά και κάποιους άλλους ερυθρόλευκους που θα περάσουν ξανά από τεστ ή έχουν μεν συμβόλαιο αλλά δεν υπολογίζονται θα φανεί στην πορεία και θα εξαρτηθεί και από τις μεταγραφές που θα γίνονται.

Όλο αυτό το διάστημα βεβαίως που ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ρέντη ο Μαρτίνς είναι δεδομένο πως θα βλέπει τον μεταγραφικό σχεδιασμό να εξελίσσεται με γρήγορα «βήματα».

Οι περιπτώσεις άλλωστε του επιθετικού, είτε είναι αυτός ο Μπέργκ είτε κάποιος εκ των Μουνιέ, Φακούντο, οι στόπερ, οι Μπρούνο και Γκαρσία αλλά και άλλες υποθέσεις που εξετάζουν οι Πειραιώτες θα μπαίνουν στην τελική ευθεία έτσι ώστε όταν η ομάδα αναχωρήσει στα τέλη του μήνα για την Πολωνία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της να έχει σχηματιστεί σε μεγάλο βαθμό το «παζλ» του νέου Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ