«Στο κόλπο και η ΑΕΚ Λάρνακας για Κατελάρη»

«Στο κόλπο και η ΑΕΚ Λάρνακας για Κατελάρη»

Οι Κύπριοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει κι άλλος μνηστήρας για τον 23χρονο χαφ.

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο μοναδικός σύλλογος που κινείται για τον Φάνο Κατελάρη. Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα goal.philenews.com, ενδιαφέρον έχει δείξει και η ΑΕΚ Λάρνακας, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Άντερ Μουρίγιο φέρεται να έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Κι αυτό γιατί εκτός του ότι θεωρεί πως ο παίκτης έχει προοπτική, θέλει να υπάρχει και το κυπριακό στοιχείο στην ομάδα. Προπονητής είναι ο επίσης Ισπανός Ιμάνολ Ιδιάκεθ, υπάρχει αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Ιβηρική και στην ΑΕΚ θα ήθελαν τον Κατελάρη, έναν διεθνή Κύπριο.

Σαφώς η ΑΕΚ μπορεί να δώσει περισσότερα χρήματα από τον Παναθηναϊκό, αλλά ο παίκτης έχει ψηφίσει ήδη την πρόταση του ελληνικού συλλόγου. Επιπλέον, είναι δύσκολο η Ομόνοια να πουλήσει σε άλλη κυπριακή ομάδα για ευνόητους λόγους.

Δεν αποκλείεται, πάντως, όλα αυτά τα σενάρια να προκύπτουν για να πιεστεί ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι», ωστόσο, έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να δώσουν χρήματα για την απόκτηση του Κατελάρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ