«Ο Βερμάελεν αρνήθηκε πρόταση της Άντερλεχτ»

«Ο Βερμάελεν αρνήθηκε πρόταση της Άντερλεχτ»

Βελγικά Μέσα κάνουν λόγο για πρόταση της Άντερλεχτ στον Τόμας Βερμάελεν με τον τελευταίο να την απορρίπτει, επιβεβαιώνοντας παράλληλα πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Ο Βερμάελεν μπήκε στην μεταγραφική καθημερινότητα του Ολυμπιακού μετά από ένα δημοσίευμα της ισπανικής As η οποία έκανε λόγο για προχωρημένες επαφές του Ολυμπιακού με τον ποδοσφαιριστή που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, με τις… ευλογίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σήμερα στο Βέλγιο, άλλο δημοσίευμα και συγκεκριμένα από την ιστοσελίδα «hln.be» κάνει λόγο για προσέγγιση του παίκτη από την Άντερλεχτ. Οι «βιολετί» βρίσκονται σε φάση αναδόμησης και πριν από λίγες ηυμέρες προσέλαβαν τον Βενσάν Κομπανί σαν παίκτη προπονητή. Ο επί σειρά ετών συμπαίκτης του Βερμάελεν στους Κόκκινους Διάβολους, τον θέλει και η προσέγγιση υπήρξε, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο και θέση στο τεχνικό τιμ.

0 33χρονος όμως αρνήθηκε την πρόταση αυτή σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο αναφέρει μάλιστα πως ένας από τους λόγους είναι και η πρόταση του Ολυμπιακού την οποία σκέφτεται ο έμπειρος αμυντικός, χαρακτηρίζοντας την εν λόγω υπόθεση «ανοικτή».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ