Όλα ανοιχτά με Λοντίγκιν και Ολυμπιακό

Όλα ανοιχτά με Λοντίγκιν και Ολυμπιακό

Ο Γιούρι Λοντίγκιν θα έχει επαφές με τον Ολυμπιακό, με την υπόθεση του να έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο και να μην είναι σίγουρη η αποχώρηση ή η παραμονή του.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και να αναζητάει επιθετικό και αμυντικό, όμως φαίνεται να έχει επανέλθει στο προσκήνιο η περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν.

Ο Ελληνορώσος γκολκίπερ ήταν κοντά στην πόρτα της εξόδου όμως όπως αναφέρει ο Κόκκινος Πρωταθλητής, είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες να μείνει στο λιμάνι ως η δεύτερη επιλογή πίσω από τον Ζοσέ Σα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Ολυμπιακός θα έχει επαφές με την πλευρά του παίκτη για το μέλλον του, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά. Οι ερυθρόλευκοι θα εξετάσουν την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ ο ίδιος ο Λοντίγκιν θα ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν δεν ανανεώσει με τους Πειραιώτες, τότε είναι δεδομένη η επιστροφή του στη Ρωσία, όπου ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, αφού τον γνωρίζουν από το πέρασμά του από τη Ζενίτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ