Αποκάλυψη: Ουσίγιος και Φενέρ στο ΟΑΚΑ για τον Φορτούνη

Αποκάλυψη: Ουσίγιος και Φενέρ στο ΟΑΚΑ για τον Φορτούνη

Ο αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ αλλά και σκάουτερ της Φενέρ το βράδυ στο Μαρούσι για τον αρχηγό του Ολυμπιακού.

Είναι μακράν το πιο…hot όνομα του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτή την εποχή. Και μάλλον είναι και το «καλοκαίρι» του αν αναλογιστεί κανείς πως ήδη γύρω από το όνομα του έχει αρχίσει ένας χορός προτάσεων αλλά και εκατ ευρώ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης. Και οι… πιστοί θαυμαστές του. Αυτή τη φορά σε φόντο γαλανόλευκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες απόψε στο ΟΑΚΑ, το ματς της εθνικής μας ομάδας με την Ιταλία θα το παρακολουθήσουν «ζωντανά» τόσο άνθρωπος της Φενερμπαχτσέ, όσο και ο ίδιος ο Μάριο Ουσίγιος. Ο αθλητικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ που κρύβεται πίσω από το «πρέσινγκ» της Αγγλικής ομάδας για την απόκτηση του 26άχρονου μέσο-επιθετικού.

Ήδη τα «Σφυριά» έχουν καταθέσει δύο διαφορετικές προτάσεις στον Ολυμπιακό προκειμένου να τον δελεάσουν να πει το «ναι» για την πώληση του MVP της φετινής Σούπερ Λιγκ. Η πρώτη πρόταση ήταν ύψους 10 εκατ ευρώ. Η δεύτερη αγγίζει τα 15 εκατ ευρώ. Οι Ερυθρόλευκοι όμως ως εδώ έχουν απαντήσει δύο φορές αρνητικά.

Και ενώ σήμερα και όλας ΜΜΕ της Αγγλίας, υποστήριζαν πως το ενδιαφέρον της Γουέστ Χαμ παγώνει ακριβώς γιατί ο Ολυμπιακός δεν δείχνει «διαλλακτικός» και τέλος πάντων δεν έχει «πέσει» από τις αρχικές του απαιτήσεις; Η έλευση του Ουσίγιος μάλλον δείχνει πως τα Σφυριά δεν το βάζουν κάτω. Πως είναι αποφασισμένοι να αποκτήσουν τον αρχηγό των Ερυθρόλευκων.

Το συμβόλαιο του Φορτούνη με τους Πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Πριν από αρκετές ημέρες έγινε στο Λονδίνο μια συνάντηση του Γιάννη Βρέντζου με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, τον Πολ Κουτσολιάκο ώστε ο 26άχρονος να ανανεώσει. Η κουβέντα αυτή μοιάζει να έχει μείνει στη… μέση. Πιθανότατα γιατί ο παίκτης είναι ενημερωμένος για τις προτάσεις που γίνονται στον Ολυμπιακό για εκείνον.

Η παρουσία του Ουσίγιος στην Ελλάδα ίσως να αποτελεί κάτι σαν… οιωνό για μια τρίτη απόπειρα των Άγγλων προκειμένου να τον αποκτήσουν. Η Γουέστ Χαμ πριν από λίγο καιρό κατέθεσε πρόταση 23 εκατ ευρώ στην Μπαρτσελόνα για τον Αντρέ Γκόμεζ. Ο συγκεκριμένος όμως φαίνεται να καταλήγει στην Έβερτον (όπου αγωνίζονταν ως δανεικός από τους Καταλανούς).

Από το ίδιο… μπάτζετ γίνεται η προσπάθεια και για τον Φορτούνη. Άρα δεν θα πρέπει να θεωρούμε παράξενο να επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από το Νησί και η Γουέστ Χαμ κάνοντας την τελική της κίνηση να ανέβει στα 17-18 εκατ ευρώ.  Ένα ποσό μάλλον εξωπραγματικό για τα ελληνικά δεδομένα. Μόνο ο Ρέτσος (22 εκατ ευρώ) προκάλεσε μεγαλύτερη μεταγραφή από την Ελλάδα στο εξωτερικό. Ο διεθνής στόπερ όμως ήταν 18 χρονών όταν συνέβη αυτό. Όχι 26 που είναι τώρα ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ