Ολυμπιακός: Πρώτη συγκέντρωση αύριο στο Ρέντη

Ολυμπιακός: Πρώτη συγκέντρωση αύριο στο Ρέντη

Οι ερυθρόλευκοι ξεκινούν αύριο την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Το ραντεβού στο Ρέντη, τα εργομετρικά και ο Πέδρο Μαρτίνς που περιμένει τους παίκτες του για σκληρή δουλειά

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την περσινή σεζόν και προχωρά μπροστά ξεκινώντας από αύριο την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με προφανή στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Βέβαια οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας να παίξουν τέλη Ιουλίου το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, για τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που οι πειραιώτες ξεκινούν τόσο νωρίς την προετοιμασία τους το φετινό καλοκαίρι.

Η πρώτη συγκέντρωση των ερυθρόλευκων είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του λιμανιού στο Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να περιμένει τους παίκτες του.

Αύριο και την Τρίτη οι παίκτες θα κάνουν τα καθιερωμένα εργομετρικά στο Ρέντη και θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην πρώτη συγκέντρωση των πειραιωτών θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα ο Ντουρμισάι και ο Κάιπερς.

Βέβαια υπάρχουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν εξασφαλίσει λίγες ακόμα μέρες άδειας, όπως οι διεθνείς αλλά και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων, Ματιέ Βαλμπουενά.

Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Γάλλος εξτρέμ είχε υποχρεώσεις με την Φενέρ μέχρι τις τελευταίες μέρες του Μαΐου και γι’ αυτό τον λόγο ο Μαρτίνς έδωσε έξτρα άδεια στον Βαλμπουενά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα προπονηθούν για σχεδόν δύο εβδομάδες στο Ρέντη κι εν συνεχεία θα μεταβούν στο Γκντανσκ της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων περιλαμβάνει φυσικά και φιλικά παιχνίδια στο Γκντανσκ αλλά και στην Αυστρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ