Οι σκέψεις Λεμονή για την εντεκάδα με τον ΠΑΣ

Οι σκέψεις Λεμονή για την εντεκάδα με τον ΠΑΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Τάκης Λεμονής, σκέφτεται δύο με τρεις αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το μεσημέρι της Κυριακής τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι «ερυθρόλευκοι» που μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, θέλουν να προσθέσουν άλλη μία στο ενεργητικό τους για να ολοκληρώσουν επιτυχημένα τις υποχρεώσεις τους στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού, Τάκης Λεμονής, καταστρώνει τα πλάνα του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα του απέναντι στον ΠΑΣ και όλα δείχνουν πως ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται δυο – τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό.

Γκολκίπερ θα παραμείνει ο Προτό και στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι (όπως και στο Αγρίνιο) ο Ελαμπντελαουί. Η μια αλλαγή που σκέφτεται να πραγματοποιήσει ο προπονητής των πειραιωτών έχει να κάνει με το κέντρο άμυνας, καθώς Ένγκελς και Σισέ δεν είχαν καλή απόδοση στο ματς με τον Παναιτωλικό. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μποτία, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση της Παρασκευής. Είναι πάντως μια σκέψη που κάνει ο Λεμονής.

Επιστροφή Οτζίτζα

Σε ότι έχει να κάνει με τον άξονα της μεσαίας γραμμής, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του Αλεξί Ρομαό. Ο Τογκολέζος μέσος ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο και θα είναι ξανά στη βασική εντεκάδα των πειραιωτών. Η δεύτερη αλλαγή που σκέφτεται ο Λεμονής, έχει να κάνει με τον παίκτη που θα είναι δίπλα στον Ρομαό. Ο Ταχτσίδης ήταν βασικός εναντίον του Παναιτωλικού, αλλά ο Οτζίτζα που μπήκε σαν αλλαγή βοήθησε σημαντικά τους «ερυθρόλευκους». Ο Λεμονής εξετάζει λοιπόν να επαναφέρει τον Βέλγο στην αρχική εντεκάδα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Το σκέφτεται και για Μπεν

Ο Κώστας Φορτούνης θα είναι ο επιτελικός μέσος του Ολυμπιακού και οι πειραιώτες στηρίζουν πολλά στον διεθνή άσο. Ο Φορτούνης έδειξε άλλωστε εναντίον του Παναιτωλικού πως είναι σε καλή κατάσταση και θα ηγηθεί των προσπαθειών του Ολυμπιακού και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Αναφορικά με τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Μάριν θα είναι στην αρχική εντεκάδα ενώ «παίζεται» η άλλη θέση μεταξύ Πάρντο και Μπεν. Ο Λεμονής δεν έχει ακόμα αποφασίσει αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει ο Μπεν και να μείνει ο Κολομβιανός στον πάγκο.

Για την κορυφή της επίθεσης δεν γίνεται συζήτηση και σέντερ φορ των πρωταθλητών θα είναι ο Ανσασριφάρντ. Ο διεθνής στράικερ έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού, είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (με εφτά γκολ) και δικαιολογημένα ο Λεμονής ποντάρει πολλά πάνω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ