ΠΑΟΚ: Πρωταγωνιστές και τη νέα χρονιά

ΠΑΟΚ: Πρωταγωνιστές και τη νέα χρονιά

Το ελληνικό στοιχείο στον ΠΑΟΚ και τη νέα χρονιά θα είναι περιορισμένο, όμως με βάση το πλάνο του Ράζβαν Λουτσέσκου, θα είναι στην πρώτη γραμμή καθώς περιμένει πολλά ο Ρουμάνος τεχνικός.

Οι μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών σπανίζουν στη σημερινή εποχή. Στο σύνολο τους οι ομάδες της Super League προτιμούν να φέρουν ξένους ποδοσφαιριστές, παρά να επενδύσουν σε κάποιο ταλέντο, εάν δεν φύγει στο εξωτερικό που είναι το όνειρο του κάθε αθλητή.

Εδώ και μια δεκαετία περίπου, στις περισσότερες ομάδες οι Έλληνες παίκτες αποτελούν μειονότητα. Αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο εντός συνόρων, αλλά και εκτός με την Αγγλία να έχει την πρωτιά.

Ο ΠΑΟΚ, είναι από τις ομάδες που έχει επενδύσει στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει δαπανήσει αρκετά εκατομμύρια για να φέρει εκτός από φτασμένους ποδοσφαιριστές και ταλέντα. Αυτή τη στιγμή στο ρόστερ της ομάδας εκτός από τους Πασχαλάκη, Πέλκα, Γιαννούλη και Λημνιό θα προστεθούν τουλάχιστον άλλοι τρεις. Πρόκειται για τους Λάμπρου, Μελιόπουλο και Μελίσσα.

Την πρώτη τετράδα την γνωρίσαμε από την χρονιά που μόλις έκλεισε. Αυτός που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν ο Superman του Δικεφάλου έχοντας τις περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή της ομάδας. Ενώ και οι άλλοι τρεις βοήθησαν τα μέγιστα προκειμένου οι Ασπρόμαυροι να κατακτήσουν το νταμπλ.

Ο Δικέφαλος θα έχει τρεις νέες προσθήκες. Ο Λάμπρου επιστρέφει από μια γεμάτη χρονιά (27 ματς με 8 γκολ και 10 ασίστ) από τη Φορτουνα Σιτάρντ. Ο Μελιόπουλος αποκτήθηκε από την Ξάνθη με τον Ράζβαν Λουστέσκου να τον πιστεύει πολύ. Ενώ ο Μέλισσας θα πλαισιώσει τη τριάδα των κίπερ, μετά την επιτυχημένη του θητεία στη Λαμία.

Αν θεωρήσουμε πως ο Λάμπρου δεν θα φύγει από τον ΠΑΟΚ, μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ο Μελίσσας και ο Μελιόπουλος αναμένεται να πάρουν τις ευκαιρίες τους. Με βάση την εικόνα που θα παρουσιάσουν σε σχέση και με τον εσωτερικό ανταγωνισμό, θα ληφθεί η τελική απόφαση για την παραμονή τους στο ρόστερ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, περιμένει πολλά από τους Έλληνες ποδοσφαιριστές τόσο στα παιχνίδια, όσο φυσικά και στα αποδυτήρια. Ο Ρουμάνος τεχνικός, τους πιστεύει πολύ και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως προτιμούσε να αφήσει στον πάγκο τους Ελ Καντουρι, Ουάρντα, Πέδρο Ενρίκε και να δώσει ευκαιρίες στους Πέλκα, Λημνίο και Γιαννούλη (στο τέλος του πρωταθλήματος). Ο 50χρονος τεχνικός, σύμφωνα με το πλάνο που έχει για τη νέα χρονιά, θα δούμε τους Έλληνες παίκτες να είναι πρωταγωνιστές καθώς διαθέτουν το ταλέντο και το μυαλό για να πάνε πολύ ψηλά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ