Άρης: Ο Ιντέγιε και οι άλλοι

Άρης: Ο Ιντέγιε και οι άλλοι

Μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα με τον Μπράουν Ιντέγε.

Ο Μπράουν Ιντέγε παραμείνει ο βασικός στόχος του Άρη για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας τους. Όσο δεν απαντάει ο Νιγηριανός επιθετικός, το θέμα παραμένει ανοικτό για τους ανθρώπους τω ν κιτρινόμαυρων, που περιμένουν να προχωρήσουν οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες. Έχουν στα χέρια τους και ακόμα δύο-τρεις προτάσεις για επιθετικούς, που, όμως, δεν φαίνεται να τους ικανοποιούν απόλυτα.

Δύσκολα φαίνεται ότι είναι τα πράγματα και σε ότι αφορά και την παραμονή του Λίντσεϊ Ρόουζ. Η Λοριάν δεν φαίνεται να κατεβάζει τις οικονομικές τις απαιτήσεις και επιμένει να ζητάει ολόκληρη την ρήτρα (300.000 ευρώ). Ο Άρης φυσικά δεν προτίθεται να δώσει τα συγκεκριμένα χρήματα και αν δεν αλλάξει κάτι, τότε θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Τέλος, τρείς είναι και οι παίκτες που εξετάζει ο Άρης για τη θέση του εξτρέμ. Συγκεκριμένα, περιμένει την απάντηση του Ερυθρού Αστέρα στη πρόταση που έχει καταθέσει για τον Μίλαν Γέφτοβιτς. Ακόμα, υπάρχει πάντα και η περίπτωση του 31χρονου Γάλλου μεσοεπιθετικού της Οσέρ, Ρομέν Φιλιποτό, ενώ οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεχωρίσει τη περίπτωση και ενός ακόμα μεσοεπιθετικού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ