Πάει για κόλπο με Κροβίνοβιτς η ΑΕΚ (vids)

Πάει για κόλπο με Κροβίνοβιτς η ΑΕΚ (vids)

Μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αυτή του Κροάτη μέσου της Μπενφίκα, Φίλιπ Κροβίνοβιτς φαίνεται να εξετάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση της μεσαίας της γραμμής.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο επιθυμεί την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τη μεσαία γραμμή καθώς έχει διακρίνει το πρόβλημα που έχει η ΑΕΚ στην θέση.

Έτσι ανεξάρτητα από την περίπτωση του Ζεράλδες που η ΑΕΚ δεν την εγκαταλείπει παρά τις δυσκολίες της, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη.

Έτσι σύμφωνα με την «Sportday» η Ένωση κινείται για την απόκτηση του κεντρικού χαφ της Μπενφίκα Φίλιπ Κροβίνοβιτς μετά από εισήγηση του Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο 24χρονος Κροάτης επιτελικός μέσος, αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια στους «Αετούς» οι οποίοι τον απέκτησαν από την Ρίο Αβες το καλοκαίρι του 2017 έναντι 3,5 εκατ. ευρώ.

Η αξία του αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 5 εκατ. ευρώ κάτι που σημαίνει ότι δύσκολα η ΑΕΚ θα κινηθεί για την αγορά του χωρίς να αποκλείεται αυτό το ενδεχόμενο αν βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα αλλιώς θα επιδιώξει να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν για του χρόνου.

Με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, ο Κροάτης μέσος, μετράει σε δύο χρόνια 28 συμμετοχές, 2 γκολ και 1 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του.

Δείτε τον Κροβίνοβιτς εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ