Κόουτς: Νίκησε αυτός που πηδούσε πιο ψηλά!

Κόουτς: Νίκησε αυτός που πηδούσε πιο ψηλά!

Οποιος θέλει να βγάλει συμπεράσματα για την πραγματική δυναμικότητα των δυο ομάδων από το ντέρμπι θα ταλαιπωρηθεί τζάμπα. Η μπάλα που παίχτηκε ήταν κακής ποιότητας και δεν αντιστοιχεί στην αξία καμιάς από τις δυο ομάδες. Το ότι εκεί που οι άλλοι την τραυμάτιζαν με τις κλωτσιές τους, την χάιδευε με τα αγγίγματά του ο Φορτούνης […]

Οποιος θέλει να βγάλει συμπεράσματα για την πραγματική δυναμικότητα των δυο ομάδων από το ντέρμπι θα ταλαιπωρηθεί τζάμπα. Η μπάλα που παίχτηκε ήταν κακής ποιότητας και δεν αντιστοιχεί στην αξία καμιάς από τις δυο ομάδες.

Το ότι εκεί που οι άλλοι την τραυμάτιζαν με τις κλωτσιές τους, την χάιδευε με τα αγγίγματά του ο Φορτούνης δεν αποτελεί λόγο για να θεωρούμε ότι υπήρξε ποδοσφαιρικό θέαμα στο « Γ. Καραϊσκάκης Τα μάτια πόνεσαν και για αυτό το λόγο και από τα καπνογόνα.

Η αεροπορία του ΠΑΟΚ με τα αεροπλάνα καθέτου απογείωσης Μάτος και Πρίγιοβιτς , νικήθηκε από τα βομβαρδιστικά αεροπλάνα τύπου Ενγκελς και Σισέ.

Ειδικά ο τελευταίος κατόρθωσε να «καταρρίψει» τον Πρίγιοβιτς σε μια επικίνδυνη φάση και να απαλλάξει τον Προτό από το δυσάρεστο καθήκον να μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Ο Ολυμπιακός νίκησε γιατί ευτύχησε να σκοράρει όταν ο Ζαμπράνο πέταξε την μπάλα πάνω στον Ενγκελς και ο ΠΑΟΚ δεν είχε τρόπο να απαντήσει παρά μόνο με την μπάλα ψηλά που δεν συνιστά δα και τον πιο σύγχρονο τρόπο ανάπτυξης παιχνιδιού.  

Ο άπειρος αλά δυναμικός  Σισέ αναδείχτηκε ήρωας στη πολιορκία των φιλοξενούμενων στα τελευταία λεπτά και ο Ολυμπιακός πήρε δίκαια τη νίκη. Το πραγματικό ματς τελείωσε με νικητή . Το άλλο, των εντυπώσεων που άρχισε μετά με θέμα την διαιτησία του Κομίνη  είναι βαρετό, προβλέψιμο και δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ