Τι ισχύει για τη συμμετοχή του Σούντγκρεν στην Ευρώπη

Τι ισχύει για τη συμμετοχή του Σούντγκρεν στην Ευρώπη

Σε ανοιχτή γραμμή είναι οι κίτρινοι με την ΑΙΚ, ενώ έστειλαν και ερώτημα στην ΕΠΟ για το ζήτημα.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μπορεί να υπέγραψε στον Άρη, αλλά η επίσημη ανακοίνωσή του ακόμη εκκρεμεί καθώς η συμφωνία με την ΑΙΚ προβλέπει πως ο παίκτης θα αγωνιστεί με την παλιά του ομάδα μέχρι τα μέσα Ιουλίου.

Το σημείο που προβληματίζει τους Θεσσαλονικείς για αυτό το διάστημα είναι η πιθανότητα συμμετοχής του Σουηδού σε παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League, αφού βάσει παλιότερου κανονισμού μετά δεν θα έχει το δικαίωμα να φορέσει τη φανέλα του Άρη στον προκριματικό γύρο του Europa League και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο στη φάση των ομίλων.

Η κίτρινη ΠΑΕ, μάλιστα, έστειλε ερώτημα στην ΕΠΟ προκειμένου να ξεκαθαρίσει αν ο κανονισμός είναι ακόμη σε ισχύ ώστε να είναι βέβαιη για όλα τα ενδεχόμενα.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν οι ίδιοι αλλά και μέσω του Σούντγκρεν να ασκήσουν διακριτικά πίεση στους Σουηδούς για να αφήσουν εκτός τον 28χρονο αμυντικό στα προκριματικά του Champions League. Έτσι θα είναι σίγουρα διαθέσιμος για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Άρη από την αρχή, μιας και ο Σάββας Παντελίδης ποντάρει πολλά πάνω του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ