Ξεκάθαρο μήνυμα Ματέο Γκαρσία σε Λας Πάλμας: «Θέλω να με δώσετε στον Ολυμπιακό…»

Ξεκάθαρο μήνυμα Ματέο Γκαρσία σε Λας Πάλμας: «Θέλω να με δώσετε στον Ολυμπιακό…»

To10.gr αποκαλύπτει το ξεκάθαρο μήνυμα του Ματέο Γκαρσία στη διοίκηση της Λας Πάλμας, για μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τα «παιχνίδια» των Ισπανών και το Μεξικό.

Η περίπτωσή του δεν σταμάτησε ποτέ να απασχολεί τον Ολυμπιακό. Ούτε τον ίδιο. Ο Ματέο Γκαρσία αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις της περασμένης χρονιάς στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Αργεντινός πραγματοποίησε εντυπωσιακές εμφανίσεις με τη φανέλα του Αρη, με αποτέλεσμα να μπει στο… μάτι, τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Οι Ερυθρόλευκοι φρόντισαν να κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να έρθουν κοντά στον ποδοσφαιριστή και να πάρουν προβάδισμα έναντι των αντιπάλων τους. Ετσι, ο Ματέο Γκαρσία δεν έκρυψε από πολύ νωρίς τις προθέσεις του. Ούτε την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, έκανε και μια σειρά από ενέργειες, που επιβεβαίωσαν, ότι επιθυμεί να φορέσει τα ερυθρόλευκα, κόντρα στις βουλές της Λας Πάλμας, που είχε (και έχει) άλλες βλέψεις.

Εδώ και καιρό to10.gr έχει γράψει για το «παιχνίδι» που προσπαθεί να κάνει ο ΠΑΟΚ με τον Ματέο και το μπάσιμο που έκανε για να πάρει τον παίκτη. Εντούτοις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, όπως και ο ατζέντης του, επιθυμούν να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Κάτι που μετέφεραν και στη διοίκηση της Λας Πάλμας, στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Μάλιστα, ο Ματέο έχει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια του. Που δεν είναι άλλο από το συμβόλαιό του. Αλλά και από τη δεδομένη κάκιστη οικονομική κατάσταση της ισπανικής ομάδας, η οποία βρίσκεται σε άμεση ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης. Και μάλιστα άμεσης.

Η Λας Πάλμας δεν πίστευε ότι ο Γκαρσία θα έκανε τέτοιες εμφανίσεις με τη φανέλα του Αρη και έτσι δεν φρόντισε να καλυφθεί. Δεν του επέκτεινε το συμβόλαιο πέραν του 2020, όταν και λήγει το τρέχον, με αποτέλεσμα ο Ματέο να είναι ελεύθερος να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του σε λιγότερο από έξι μήνες. Ένα επιχείρημα που έχει ήδη πέσει στο τραπέζι της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά και έχει προκαλέσει προβληματισμό. Καθώς κατέστη σαφές ότι δεν αστειεύεται και ότι ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος να χάσει και χρήματα και τον παίκτη.

Επιπλέον, οι Ισπανοί αντιλήφθηκαν πως ο Ματέο δεν θα κάνει πίσω από το γεγονός ότι απέρριψε μια πολύ μεγάλη προσφορά από το Μεξικό. Μεγάλη και για τον ίδιο, αλλά και για τη Λας Πάλμας. Μια προσφορά που πήγε στους Νησιώτες ο Αργεντινός ατζέντης του! Χωρίς ο παίκτης να το γνωρίζει. Και όταν το έμαθε, την απέρριψε ασυζητητί, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Και ιδανικά στον Ολυμπιακό.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από την Ισπανία υποστηρίζουν πως πλέον είναι θέμα ημερών να τελειώσει το σίριαλ με τον 22χρονο Αργεντινό εξτρέμ. Με την πώλησή του. Μόλις χθες, μάλιστα, η εφημερίδα «Marca» τον συμπεριέλαβε στις «σίγουρες» αποχωρήσεις, αναφέροντας ότι μαζί με τους Μαουρίσιο Λέμος, Κριστιάν Ριβέρα, Ρουίζ ντε Γκαλαρέτα και Αλβαρο Λέμος θα αποχωρήσουν δεδομένα. Ώστε ο σύλλογος να καλύψει το πολύ μεγάλο έλλειμα στον προϋπολογισμό του.

Μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Οτέρο, παραδέχθηκε ότι οι εξελίξεις για το μέλλον του Ματέο θα είναι γρήγορες και πως, σύμφωνα με τη «Marca», «…η καλή χρονιά που έκανε στην Ελλάδα, άνοιξε την πόρτα της Ευρώπης και η Λας Πάλμας ήδη γνωρίζει ότι η πώλησή του δεν θα είναι μια περίπλοκη υπόθεση».

Αξίζει κλείνοντας να υπενθυμίσουμε ότι ο Ματέο Γκαρσία ολοκλήρωσε τη χρονιά με τον Αρη έχοντας 32 ματς, 11 ασίστ και 1 γκολ. Ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως η πρώτη ομάδα του παίκτη, η αργεντίνικη Ινστιτούτο, έχει ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ