Κλείνει στον Άρη ο Ιντέγε!

Κλείνει στον Άρη ο Ιντέγε!

Ο Μπράουν Ιντέγε είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόταση του Άρη, με τους κίτρινους να είναι μια ανάσα από μια σπουδαία μεταγραφή.

Ο Άρης είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπράουν Ιντέγε, καθώς ο Νιγηριανός επιθετικός είναι έτοιμος να απαντήσει θετικά στην πρόταση των κίτρινων.

Η διοίκηση του Άρη περίμενε τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, ενώ πίεσε με τον δικό της τρόπο την πλευρά του παίκτη να απαντήσει θετικά και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι του Άρη έλαβαν θετικά μηνύματα τις προηγούμενες μέρες από την πλευρά του Ιντέγε και είχαν συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική κατάληξη, και δικαιώνονται.

Όπως φαίνεται ο Άρης κατάφερε να τον πείσει να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και είναι μια ανάσα από την ολοκλήρωση ενός μεγάλου «μπαμ».  Οι κίτρινοι είναι σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του πρώην επιθετικού του Ολυμπιακού αρκετό καιρό και έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να εντάξουν τον παίκτη στο δυναμικό τους. Ο Άρης έκανε την οικονομική υπέρβαση προσφέροντας πολύ υψηλό συμβόλαιο για τα δεδομένα του συλλόγου και η μεταγραφή έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Ο ίδιος ο Ιντέγε ήταν ευχαριστημένος τόσο από την πρόταση του Άρη, ενώ μέσα από δηλώσεις του έδειχνε πως τον εξίταρε η ιδέα να αγωνιστεί στο Κλεάνθης Βικελίδης. Τελικά όπως αναφέρουν πληροφορίες από την πλευρά του παίκτη, ο Νιγηριανός θα αποδεχτεί την πρόταση του Άρη και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει στη νέα του ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ