Ο Μαρινάκης έχει κάνει πρωτοπόρο τον Ολυμπιακό

Ο Μαρινάκης έχει κάνει πρωτοπόρο τον Ολυμπιακό

Τα όσα είπε ο Πέδρο Μαρτίνς για τις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού αλλά και τις ακαδημίες του συλλόγου, φανερώνουν την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ομάδα του λιμανιού, με επενδύσεις εκατομμυρίων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και στα τμήματα υποδομής

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει πολλά εκατ. ευρώ για το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων στο Ρέντη από την μέρα που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας του λιμανιού.

Ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων έχει φροντίσει ώστε ο Ολυμπιακός να διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη, ένα προπονητικό κέντρο που δεν είναι σε θέση να το φανταστούν μεγάλοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι.

Το ίδιο ισχύει και για τις ακαδημίες του συλλόγου, καθώς είναι γνωστό ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δίνει πολύ μεγάλη βάση στα τμήματα υποδοχής των πειραιωτών.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δίνει κάθε χρόνο περίπου 3 εκατ. ευρώ μόνο για την λειτουργία της ακαδημίας στο Ρέντη, ενώ έχει δαπανήσει πολλά χρήματα και για την κατασκευή γηπέδων και εγκαταστάσεων που έχουν να κάνουν αποκλειστικά  με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Τα όσα υποστήριξε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα A Bola, για τις εγκαταστάσεις της ομάδας του λιμανιού, αλλά και για τις ακαδημίες του συλλόγου, είναι και η μεγαλύτερη απόδειξη της προσφοράς του Βαγγέλη Μαρινάκη στους ερυθρόλευκους.

Ο Μαρτίνς αλλά και παίκτες όπως ο Μιράντα και ο Ποντένσε που έχουν περάσει από δύο μεγάλες πορτογαλικές ομάδες έλεγαν στον 49χρονο τεχνικό πως δεν υπάρχουν τέτοιες ακαδημίες και υποδομές στην Πορτογαλία.

Κι αυτό είναι ένα μεγάλο κέρδος για τον Ολυμπιακό. Για το παρόν αλλά και για το μέλλον του συλλόγου, καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν να προωθούν παίκτες από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα.

Τι άλλο είπε ο Μαρτίνς; Ότι οι συνθήκες για να εργαστεί ένας προπονητής στον Ολυμπιακό είναι μοναδικές. Και δεν το λέει μόνο ο Πορτογάλος. Το λένε όσοι επισκέπτονται το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Ένα προπονητικό κέντρο «διαμάντι» για τον σύλλογο, για να μπορούν προπονητές και παίκτες του Ολυμπιακού να δουλέψουν με όλες τις ανέσεις. Και το κυριότερο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει φροντίσει ώστε αυτό το κορυφαίο προπονητικό κέντρο να είναι ιδιοκτησία του Ολυμπιακού.

Ν’ ανήκει στην ομάδα του λιμανιού, να είναι περιουσία του Ολυμπιακού. Αυτές είναι οι μεγαλύτερες επενδύσεις που μπορεί να κάνει μια ομάδα και ο ηγέτης των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δημιουργήσει ένα από τα κορυφαία προπονητικά κέντρα στην Ευρώπη, για να είναι πρωτοπόρος ο Ολυμπιακός.

Τα είπε όλα στους συμπατριώτες του ο Πέδρο Μαρτίνς για τις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού και για τις συνθήκες υπό τις οποίες δουλεύει στους ερυθρόλευκους. Αυτή είναι η μεγαλύτερη «μεταγραφή» του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό κι έχει κοστίσει δεκάδες εκατ. ευρώ. Γιατί μέσα από το κορυφαίο προπονητικό κέντρο θα γίνει η σωστή δουλειά για την ανάπτυξη ενός συλλόγου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ