Οι συζητήσεις ΠΑΟΚ-Λάμπρου για το νέο συμβόλαιο

Οι συζητήσεις ΠΑΟΚ-Λάμπρου για το νέο συμβόλαιο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο εκπρόσωπος του Λάζαρου Λάμπρου, Τάσος Παπαδόπουλος, για να συζητήσει με τους παράγοντες του ΠΑΟΚ για να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του 22χρονου επιθετικού.

Θέμα ωρών είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Λάζαρου Λάμπρου με τον ΠΑΟΚ. Στο Δικέφαλου έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του 22χρονου ποδοσφαιριστή

στη Φορτούνα Σιτάρντ. Έχοντας μια γεμάτη χρονιά 27 αγώνες, οκτώ γκολ και 10 ασίστ επιστρέφει για να μείνει στην Τούμπα αφού αυτό έχει αποφασίσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και είχε ενημερώσει σχετικά με συνεχείς αναρτήσεις εδώ και αρκετούς μήνες ο Γιώργος Σαββίδης.

Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει τις διακοπές σε νησί του Αιγαίου έχει συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο με τους Ασπρόμαυρους και παρότι «χτύπησαν» την πόρτα του Δικεφάλου αρκετές Ολλανδικές ομάδες για να αγοράσουν τα δικαιώματα του εισέπραξαν αρνητική απάντηση. Ο εκπρόσωπος του Τάσος Παπαδόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και έχει συζητήσει με τους παράγοντες της ομάδας, ενώ πριν την συνάντηση είχε γευματίσει και με τον Γιώργο Σαββίδη που χειρίζεται μαζί με τον Μάριο Μπράνκο τα μεταγραφικά θέματα της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ θα προσφέρει, στον Λάζαρο Λάμπρου ένα συμβόλαιο με πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους, αλλά και μια ρήτρα που από τα 3 εκατ. ευρώ που είναι τώρα στο 7 εκατ. ευρώ. Ο ποδοσφαιριστής δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του για να αποχωρήσει εκ νέου με τη μορφή δανεισμού αλλά θα μείνει στην ομάδα κι αυτό  γιατί ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον υπολογίζει ενόψει της νέας χρονιάς. Μετά το περσινό λάθος που έκαναν στην Τούμπα να εμπιστευτούν τον Αμρ Ουάρντα αυτή τη φορά δεν πρόκειται να την ξανά πατήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ