ΠΑΟΚ: Ο Λάμπρου, ο Κάνιας, ο Σίλβα και οι ηχηρές μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Ο Λάμπρου, ο Κάνιας, ο Σίλβα και οι ηχηρές μεταγραφές

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του Δικέφαλου.

Ο ΠΑΟΚ, παράλληλα με τις μεταγραφικές του αναζητήσεις συνεχίζει και τις επαφές για ανανεώσεις ή επεκτάσεις κάποιων συμβολαίων.

Χθες (11/6) συμφώνησε για επέκταση με τον Λάζαρο Λάμπρου έως το 2023 (με βελτιωμένες αποδοχές, αλλά και υψηλότερη ρήτρα), ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται και οριστική απάντηση του Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας στην πρόταση για νέα συμβόλαιο. Ο Ισπανός χαφ δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση στον Δικέφαλο, παρότι έχει δείξει ότι πρόθεσή του είναι να μείνει στην ομάδα.

Σύντομα στον Δικέφαλο θέλουν να ξεκαθαρίσει και το θέμα του Ισμάελ Σίλβα, με τον οποίο φάνηκε να υπάρχει συμφωνία από την προηγούμενη εβδομάδα (σύμφωνα και με αναρτήσεις του Γιώργο Σαββίδη στο Instagram), ωστόσο ακόμη η υπόθεσή του δεν έχει κλείσει οριστικά.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις; Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε επαφές για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ υψηλό επιπέδου, έναν πλάγιο επιθετικό που έχει και εκτελεστικές ικανότητες και έναν ακόμη μεσοεπιθετικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις σε κάποιες από αυτές τις υποθέσεις, καθώς ο Λουτσέσκου θέλει να έχει όλους αυτούς τους νέους παίκτες στην έναρξη της προετοιμασίας (25-26 Ιουνίου).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ