Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει το ρόλο του… δασκάλου!

Ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει το ρόλο του… δασκάλου!

Το πρώτο διεθνές ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ με την ονομασία «Groin Pain In Football: From A-Z» φιλοξενείται από σήμερα (13/6) έως 15 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΑΟΚ διοργανώνει το πρώτο του ιατρικό συνέδριο, το οποίο φιλοξενείται από σήμερα (13/6) μέχρι τις 15 Ιουνίου στο Βελλίδειο στη Θεσσαλονίκη, με θέμα τους τραυματισμούς στους προσαγωγούς στο ποδόσφαιρο.

Το ιατρικό επιτελείο του Δικέφαλου συνεχίζει τη δουλειά του και στην off season, ώστε να είναι έτοιμο να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των τραυματισμών. Τα τελευταία χρόνια, τα στελέχη και το επιστημονικό προσωπικό του ΠΑΟΚ ταξιδεύουν συνεχώς προκειμένου να συμμετάσχουν στα κορυφαία σεμινάρια και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ αναλαμβάνει το ρόλο του πρωταγωνιστή και του… δασκάλου.

Ο σύλλογος είναι σε θέση να διοργανώσει το πρώτο διεθνές συνέδριο «Groin Pain In Football: From A-Z», το οποίο ξεκίνησε σήμερα (13/6) το πρωί.

Η αθλητική ηβαλγία ή αλλιώς σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών είναι ένα από τα δυσκολότερα αντιμετωπίσιμα προβλήματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και οδηγεί σε πολύμηνη αποχή τους αθλητές χωρίς ίσως μερικές φορές να ολοκληρώνεται και η αποκατάστασή τους.

Η ιατρική ομάδα του Δικεφάλου αποφάσισε λοιπόν να ασχοληθεί με αυτό το θέμα στο πρώτο συνέδριο που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το οποίο θα διεξαχθεί από σήμερα (13/6) μέχρι τις 15 Ιουνίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, αλλά και το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.

Ομιλητές από Διεθνή Κέντρα Αριστείας, όπως o Kristof Sas, γιατρός της Άντερλεχτ, ο Zarko Vukovic, διευθυντής του Groin Pain Center στο Νοσοκομείο ASPETAR, στη Ντόχα και ο Konard Slynarski, πρόεδρος της πολωνικής αρθροσκοπικής εταιρείας, αλλά και Έλληνες ειδικοί θα παρουσιάσουν την εμπειρία τους, προσπαθώντας να αναλύσουν το συγκεκριμένο θέμα σε όλες του τις πτυχές. Βασική επιδίωξη είναι να ασχοληθούν με την διάγνωση, την θεραπεία αλλά και την τελική αποκατάσταση.

Κατά τις δύο πρώτες μέρες θα πραγματοποιηθεί το θεωρητικό μέρος του συνεδρίου με ομιλίες από διακεκριμένους ανθρώπους του χώρου, ενώ την τελευταία μέρα θα διεξαχθεί ένα workshop στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ