«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μπρούνο Γκασπάρ»

«Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για Μπρούνο Γκασπάρ»

Η πορτογαλική εφημερίδα A Βola αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι έχουν στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον δεξιό μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Ένα νέο μεταγραφικό «σενάριο» είδε το φως της δημοσιότητας για τον Ολυμπιακό καθώς η πορτογαλική εφημερίδα A Bola αναφέρει πως οι πειραιώτες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του δεξιού μπακ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Γκασπάρ.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο Ανγκολέζος αμυντικός είναι στα υπόψιν των ερυθρόλευκων με τους Πορτογάλους ν’ αναφέρουν χαρακτηριστικά. «Ο Ολυμπιακός και η Χετάφε έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Γκασπάρ.

Τόσο η ελληνική όσο και η ισπανική ομάδα επιθυμούν την απόκτηση του παίκτη με την μορφή δανεισμού και αναμένονται εξελίξεις. Ο Γκασπάρ θα παίξει στο Κόπα Άφρικα και πέρυσι αγωνίστηκε σε τριάντα παιχνίδια με την φανέλα της Σπόρτινγκ».

Θα πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η Σπόρτινγκ είχε αποκτήσει τον παίκτη το περασμένο καλοκαίρι από την Φιορεντίνα. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του 26χρονου αμυντικού.

Είναι προφανές ότι ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει καλά τον παίκτη, οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Μπενφίκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ