«O ΠΑΟΚ έχει παντού πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι η ψυχή της Θεσσαλονίκης»

«O ΠΑΟΚ έχει παντού πρωταγωνιστικό ρόλο. Είναι η ψυχή της Θεσσαλονίκης»

Χαιρετισμοί του Μάκη Γκαγκάτση, του Τάσου Τζήκα (πρόεδρος ΔΕΘ) και της Άντερλεχτ στο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ.

Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ ξεκίνησε σήμερα (13/6) το πρωί και ο Μάκης Γκαγκάτσης, ως αντιπρόεδρος και διευθύνοντας σύμβουλος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, απηύθυνε έναν χαιρετισμό.

Μεταξύ άλλων είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω την αίθουσα γεμάτη από επιστήμονες και εκπροσώπους ομάδων της Super league.

O ΠΑΟΚ έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Το πρώτο ιατρικό Συνέδριο εντάσσεται σε ένα καινοτόμο πρόγραμμα με στόχο τη μόρφωση γύρω από το ποδόσφαιρο με διάφορες δράσεις.

Η ιατρική έχει πολυεπίπεδη σημασία στη ζωή μας. Είμαστε τυχεροί που έχουμε στον ΠΑΟΚ ένα κορυφαίο ιατρικό τιμ που προστατεύει τους ποδοσφαιριστές μας».

«ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ».

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΔΕΘ, Τάσος Τζήκας, ο οποίος τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ και η Έκθεση είναι η ψυχή της Θεσσαλονίκης. Στηρίζουμε νέες ενέργειες, όπως αυτό το ιατρικό συνέδριο. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε μια περίοδο που κάνει καλό στην πόλη και τη χώρα. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο Συνέδριο».

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΣΕ ΠΑΟΚ

Μεταξύ των ομάδων του εξωτερικού που συμμετέχουν στο διεθνές ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ είναι και η Άντερλεχτ, η οποία έστειλε τα συγχαρητήριά της στον Δικέφαλο για την κατάκτηση του νταμπλ.

«Εύχομαι τη σεζόν που έρχεται να δω τον ΠΑΟΚ στο Champions League. Μακάρι φέτος να τα καταφέρετε και να προκριθείτε στους ομίλους του Champions League», ήταν τα πρώτα λόγια του γιατρού της βελγικής ομάδας, Κρίστοφ Σας όταν ξεκίνησε την ομιλία του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ