Ινγκασον: «Είμαι αποφασισμένος για την δική μου ευκαιρία στον ΠΑΟΚ»

Ινγκασον: «Είμαι αποφασισμένος για την δική μου ευκαιρία στον ΠΑΟΚ»

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον έκανε τον δικό απολογισμό για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει θέση βασικού στην ομάδα.

Ο Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον μίλησε σε δημοσιογράφους της πατρίδας του κάνοντας τον δικό του απολογισμό για την παρουσία του στους νταμπλούχους Ελλάδος την χρονιά που πέρασε.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισλανδός αμυντικός: «Ήξερα πως πήγα στον ΠΑΟΚ σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα ήταν σε εξαιρετική κατάσταση και στην πρώτη θέση.

Έπαιζε καλά και δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι. Ήξερα πως οι πρώτοι έξι μήνες θα ήταν κάτι σαν προετοιμασία για μένα προκειμένου να μπω στους ρυθμούς του ελληνικού πρωταθλήματος, να γνωρίσω τους παίκτες και το σύλλογο στο σύνολο τους

Τώρα είμαι αποφασισμένος να μπω δυνατά στην περίοδο της προετοιμασίας και να προσπαθήσω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα με φόντο την επόμενη σεζόν. Φυσικά και ήθελα να παίξω περισσότερα παιχνίδια αλλά ήξερα πως πήγαινα σε μια ομάδα που δεν θα είχα τον ίδιο χρόνο συμμετοχές όπως πριν. Είναι μια πρόκληση για εμένα και είμαι έτοιμος να παλέψω για τη θέση μου στην ομάδα αυτό το καλοκαίρι.

Βρίσκομαι σε μια ομάδα που είναι καλά στελεχωμένη, με ισχυρούς παίκτες και είχε μια εξαιρετική σεζόν. Ξέρω ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία αν και όλοι τώρα… μηδενίζουν το κοντέρ για να μπουν στη νέα σεζόν. Είμαι αποφασισμένος για την δική μου ευκαιρία στον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ