Η εξωπραγματική πρόταση του Ολυμπιακού σε Φορτούνη και οι… καθυστερήσεις

Η εξωπραγματική πρόταση του Ολυμπιακού σε Φορτούνη και οι… καθυστερήσεις

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει μια εξαιρετική πρόταση ανανέωσης στον Κώστα Φορτούνη. Οι δυο πλευρές όμως δεν έχουν δώσει ακόμα τα χέρια και υπάρχει λόγος για αυτό…

Ο Ολυμπιακός και ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει πολύ να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ο Κώστας Φορτούνης, για να χτίσει την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας με αυτόν ως σημείο αναφορά.

Παίκτης και ομάδα είναι παραπάνω από θετικοί στο να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, με τον Ολυμπιακό να θέλει να κλείσει από νωρίς το μέτωπο αυτό, κάνοντας μια πάρα πολύ καλή πρόταση στον αρχηγό του Ολυμπιακού με χρήματα που δύσκολα θα πάρει άλλος Έλληνας παίκτης όχι μόνο στην Superleague αλλά και στο εξωτερικό.

Ωστόσο η συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του διεθνούς χαφ δεν κλείνει. Αυτό συμβαίνει γιατί σύμφωνα πάντα με τον Πρωταθλητή, τόσο ο Φορτούνης όσο και οι Πειραιώτες έχουν λάβει διαβεβαιώσεις από τον μάνατζερ του παίκτη πως θα έρθει σύντομα στα γραφεία της ερυθρόλευκης ΠΑΕ μια πρόταση.

Η πρόταση αυτή θα είναι από σύλλογο του εξωτερικού με οικονομικά δεδομένα εξαιρετικά, που θα ικανοποιήσουν και την ομάδα και τον ποδοσφαιριστή. Όπως και να έχει πάντως, στην «υπόθεση Φορτούνη» θα υπάρχουν τελεσίδικες αποφάσεις μέσα στις επόμενες ημέρες καθώς οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κλείσουν όλα τα ανοικτά μέτωπα πριν αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ