Μεγάλη συμμετοχή στο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ (vid)

Μεγάλη συμμετοχή στο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ (vid)

Μεγάλη ικανοποίηση στους ανθρώπους του Δικέφαλου για την πορεία του πρώτου ιατρικού συνεδρίου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ.

Η χθεσινή (13/6) πρώτη μέρα του ιατρικού συνεδρίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «Groin Pain in Football | From A-Z», που διεξάγεται στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στέφθηκε με τεράστια επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.

Μετά τους απαραίτητους χαιρετισμούς από τον οικοδεσπότη, Μανώλη Παπακώστα , υπεύθυνου του ιατρικού επιτελείου του Δικεφάλου, τον Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομο Γκαγκάτση, του Προέδρου του ΠΣΑΠ, Γιώργου Μπαντή, αλλά και του Προέδρου του ΔΣ της Helexpo, Αναστάσιου Τζήκα, ξεκίνησαν οι εργασίες του συνεδρίου.

Κατά την πρώτη ημέρα αναλύθηκε το βασικό θέμα, το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών, έγινε μελέτη και συζήτηση πάνω στην ανατομία της περιοχής, την παθοφυσιολογία του τραυματισμού καθώς και για τους βιολογικούς μηχανισμούς που τον επηρεάζουν, έγινε αναφορά σε άλλες παρόμοιες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει ένας αθλητής, ενώ στο τέλος έγινε μία προσέγγιση για την αντιμετώπιση της ομάδας όταν συμβεί αυτό σε έναν αθλητή της.

Η σημερινή (14/6) μέρα είναι αφιερωμένη πάνω στη μελέτη της αντιμετώπισης του τραυματισμού καθώς και στην προετοιμασία του αθλητή για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, ενώ αύριο (15/6) θα διεξαχθεί workshop στη Νέα Μεσημβρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ