«Ο Βερμάλεν μπορεί να μετακομίσει σε κορυφαία ομάδα του Βελγίου»

«Ο Βερμάλεν μπορεί να μετακομίσει σε κορυφαία ομάδα του Βελγίου»

Ο Τόμας Βερμάλεν θα ολοκληρώσει σύντομα τη θητεία του στην Μπαρτσελόνα, όμως δεν είναι ακόμη σαφές πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν, τουλάχιστον σύμφωνα με την ιστοσελίδα voetbal24.be

Ο 33χρονος διεθνής Βέλγος άσος Τόμας Βερμάλεν σύντομα θα κλείσει το μπλαουγκράνα κεφάλαιο της καριέρας του, ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές πού θα βρίσκεται την επόμενη σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας voetbal24.be ο Ολυμπιακός που ανοιχτά ενδιαφέρθηκε για την απόκτησή του βρίσκεται σε διαδικασία διαπραγματεύσεων χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι ο Βερμάλεν είναι εμφατικά στο κάδρο του Ολυμπιακού.  Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι θα  μπορούσε να υπογράψει μια συμφωνία ενός σεζόν με τους Πειραιώτες υπό την προϋπόθεση ότι θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Μια εβδομάδα αργότερα, ωστόσο, δεν υπάρχει… λευκός καπνός. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Βερμάλεν περιμένει και για άλλες προτάσεις πριν λάβει την τελική του απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

Επιπλέον, μονοετές συμβόλαιο για έναν 33χρονο παίκτη προσφέρει ελάχιστη βεβαιότητα κι ασφάλεια.

Εάν ήταν δυνατό θα ήθελε να διεκδικήσει μεγαλύτερο συμβόλαιο.  Συνεπώς, δεν αποκλείεται η επιστροφή στο Βέλγιο.

Η Άντερλεχτ πρόσφατα προσέγγισε τον Βερμάλεν και του ζήτησε να εξετάσει το ενδεχόμενο της μετακόμισής του στις Βρυξέλλες. Ο 33χρονος άσος θα μπορούσε να συμφωνήσει με τους Βέλγους για συμβόλαιο συνεργασίας μεγαλύτερο του ενός χρόνου, ενώ θα είχε τη δυνατότητα να παραμείνει στον σύλλογο και αφότου κρεμάσει τα παπούτσια του.

Η ιστοσελίδα διεξάγει κι ένα poll ρωτώντας τους αναγνώστες της, αν θα ήθελαν να δουν τον έμπειρο άσο στο βελγικό πρωτάθλημα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ